fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for Målgården mars 2018

Månedsbrev for Målgården mars 2018

  • 27-02-2018


Da var årets to første måneder plutselig over og vi går nå inn i den første vårmåneden.
Akkurat nå er vi inne i en veldig kald periode, og vil minne alle på å sjekke at deres barn har nok varme klær og skifteklær i hyllene sine.
Vi har vært så heldige å få opplevd snø i denne perioden, og det synes barn og voksne har vært veldig gøy. Samefolkets dag blei markert med lavvo, ulike aktiviteter ute og avsluttet med kjempegod lunsj, finnbiff. Tre dager etterpå var det fest igjen i barnehagen, karneval!! Der hadde vi masse gøy på stadion med sang og dans, før vi gikk avdelingsvis og slo hull i «katta i sekken». Boller og krem fikk vi også.
Vi fikk også tatt oss noen turer til biblioteket i Stavanger hvor vi fikk lånt med oss noen kjekke bøker, som vi bruker mye i lesestundene vi har etter frukten.
Vi har disse to månedene jobbet med Kardemomme By, og som dere ser inne på avdelingen så har vi laget kikkerter som Tobias i tårnet har og noen har fått laget trikken. Vi har også hatt mere fokus på Politimester Bastian og hans jobb i Kardemomme by.
Nå vil vi de neste to månedene ha om Hakkebakkeskogen, og treffer igjen Klatremus, Mikkel Rev og Brumlemann. Vi gleder oss til å ta disse frem igjen, barna blir aldri lei av disse og liker å leke rollelek fra denne historien både ute og inne. Klatremus som sitter i treet og synger for reven er noe alle synes er veldig kjekt.
Det vil også bli fokus på påske og vår i slutten av denne måneden, da vil barna få lage påskepynt som de skal få ta med seg hjem til påskeferien. I uke 12 utgår faste aktiviteter på avdelingen. De blir byttet ut med ulike påskeaktiviteter, blant annet skal vi på felles påsketur til fritidsgården og ha påskefrokost med dere foreldre.
Praktiske opplysninger:
Tirsdag 13.mars kl. 15.00 til 17.00 inviterer vi til markering av Barnehagedagen. Vi ønsker velkommen til en koselig ettermiddag med underholdning fra barna. Mer informasjon kommer.
Fredag 23.mars ønsker vi alle foreldre velkommen til å spise påskefrokost på avdelingen fra kl.08.00 til 09.00.
Minner om endret åpningstid i påskeuken, uke 13, fra kl.07.30-16.30 mandag og tirsdag.
Onsdag 28.mars er det åpent fra kl.07.30-12.00.

Hilsen Wenche, Prajakta, Pål, Silje og Vigdis