fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren Apri 2018

image

Månedsbrev Tverrliggeren Apri 2018

  • 19-04-2018

Månedsbrev for April.

Hei alle sammen. Da var mars over og selv om været ikke klarer å bestemme seg, så er det vår i lufta. I mars har vi jobbet med historien om Ole Jacop som reiste ut i verden. Barna har snakket mye om dette. Vi har brukt historien under maten og vi har brukt den som utgangspunkt i samlingene. Gøy å se at barna viste stor interesse for tema og de lærte historien fort! Alle ungene har fått fargelegge Ole Jacop og pyntet flott ramme til å ha rundt bilde. Barna har også fått klippet og limt hver sin Ole Jacop som ble pyntet med glitter, fjær, øyne og hatt.(alt henger inne på avdeling).
Vi har også brukt mars til å snakke om våren og forberede oss til påsken. Det har vært en klassisk påske på avdelingen med pynting av egg, eggeglass og planting av karse. Reglen «lille kylling i egget» og sangen om den lille kyllingen som ville ut å gå har vært favorittene hos barna denne tiden. Vi hadde noen fine turer i mars, men den som markerte seg mest må ha vært påsketuren til fritidsgården. Været var ikke helt på topp, men med forskjellige leker, litt godt i sekken og Merete bak grillen, så var stemningen på topp. Kjempe koselig!
Markeringen av barnehagedagen og påskefrokosten, var også veldig hyggelig. Her vil vi takke for ett godt oppmøte begge dagene, det var veldig kjekt og vi setter stor pris på dette. Rett før påskeferien inntraff hadde vi en lekedag inne på avdelingen hvor ungene fikk lov til å ta med seg en leke hjemmefra. Barna koste seg og det var flott å se hvor flinke de var til å dele med hverandre og vise hensyn.
I april forsetter vi med tema Ole Jacop, vår, kroppen og venner.

Praktiske opplysninger


Onsdag 25. april skal vi til Fritidsgården på organisert opplegg. Vi skal få hilse på dyrene, være med å mate dyrene og kjøre traktor. Dette pleier å være veldig stas for barna, så det ser vi frem til.

Onsdag 25. april er det foreldremøte og generalforsamling i barnehagen kl. 19:00.

Vi er så heldige at vi har fått tildelt svømmekurs for ABC-barna våre. Hver fredag fra 6. april til 15. juni skal de få gå på svømmekurs i barnehagetiden. Det gleder vi oss til. Ta med svømmeklær og håndkle denne dagen.

Det har ikke blitt helt vår enda dessverre, derfor er det fortsatt viktig at barna har godt med skift i barnehagen.

Hilsen Veronica, Ester, Liv, Marie, Joanna, Frank og Ragny