fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, Februar 19

image

Månedsbrev Tverrliggeren, Februar 19

  • 29-01-2019

Hei alle sammen!
Da var Januar over for denne gang, og vi er klare for Februar. I måneden som har vært har det vært noen fine og kalde dager, og vi har til og med fått noen få dager med snø. Disse dagene gikk til aking og lek i snøen, til stor glede for barna. Det var godt for både barn og voksne å komme tilbake til de faste rutinene og ha klare rammer for hva som skal skje. Barna er glad i å gå på tur, og vi har hatt noen fine turer denne måneden. På tur til fritidsgården fikk vi hilse på bukkene, noe som var stas nå som vi har "bukkene bruse" som tema. Vi skal jobbe videre med både "bukkene bruse" og "pikene på broen". Fargelegging har vært populært denne måneden, og barna har fått fargelagt både "bukkene bruse" og "pikene på broen". Dramatisering av eventyret er også populært blandt barna, og barna inspireres til å trekke eventyret videre i lek.
Den 06.februar er det samefolkets dag, og dette feirer vi i barnehagen. Da får barna prøve å kaste lasso, gå inn i lavvo og synge en felles joik. Vi gleder oss!
Det er fint om dere kan gi beskjed til personalet dersom dere har tenkt å ta vinterferie. 
Vi oppfordrer alle foreldre til å bruke svensketøfler ved levering/henting, også i garderoben. Ellers er det fint om dere kan ta en liten opprydning i hyllen/skuffene til barna, samt sjekke at det er nok skiftetøy. 
Hilsen alle oss på Tverrliggeren!