fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Mćnedsbrev fra 16. Meteren, Mai 19

image

Mćnedsbrev fra 16. Meteren, Mai 19

  • 02-05-2019

Hei, alle sammen! 
Da er vi klare for mai! April har vĂŠrt en fin mĂ„ned pĂ„ avdelingen. Endelig er vĂ„ren her og vi har fĂ„tt vĂŠrt masse ute i barnehagen. Deilig Ă„ kunne fĂ„ springe rundt Ă„ leke i mindre klĂŠr, og ha lengre dager ute i barnehagen. Barna trives kjempegodt ute, og bruker hele uteomrĂ„det 
Vi har hatt "Den lille rĂžde hĂžna" som tema i to mĂ„neder nĂ„. Barna har blitt godt kjent med eventyret, og er veldig aktive i samlingsstund. Barna har ogsĂ„ fĂ„tt vĂŠre med Ă„ bake brĂžd akkurat som den lille rĂžde hĂžna. 
I uke 15 og 16 hadde vi fokus pĂ„ pĂ„ske. Vi hadde mange kjekke formingsaktiviteter knyttet til pĂ„ske. Vi sĂ„dde karse og laget pĂ„skepynt.  3 Ă„ringene var pĂ„ pĂ„skevandring i Gausel kirke. Hele barnehagen var pĂ„ pĂ„sketur oppe pĂ„ fritidsgĂ„rden. Den dagen var vi kjempe heldige med vĂŠret. Der hadde vi mange ulike aktiviteter som sang- og ringleker, ballspill, hoppetau og  selvfĂžlgelig fikk vi ogsĂ„ rundt Ă„ hilste pĂ„ alle dyrene. Vi grillet pĂžlser til lunsj, og barna koste seg med det gode som var i sekken. Dette var kjempe gĂžy dag for alle sammen! Vi vil ogsĂ„ takke for godt oppmĂžte pĂ„ pĂ„skefrokosten. Veldig koselig Ă„ spise frokost sammen med dere foreldre. 
I Mai begynner vi med nytt tema, og nĂ„ skal vi ha om eventyret "RĂždhette og ulven", og kunstverket vĂ„rt er et maleri av kunstneren Pablo Picasso. Vi skal ogsĂ„ gjĂžre oss klare for 17. Mai. Vi skal Ăžve pĂ„ ulike 17. mai sanger, formingsaktiviteter ogsĂ„ skal vi Ăžve pĂ„ Ă„ gĂ„ i tog. 16. Mai skal vi ha aktivitetsdag sammen med DronningĂ„sen barnehage. Vi gĂ„r i tog fra barnehagen opp til fritidsgĂ„rden, og mĂžter  DronningĂ„sen. Deretter gĂ„r vi sammen ned til deres barnehage. Der skal vi ha mange kjekke aktiviteter, spise pĂžlser og is. Husk Ă„ ta med flagg til barna merket med navn! 
Onsdag 8. Mai skal vi ha opplegg pĂ„ fritidsgĂ„rden. Der fĂ„r  vi omvisning, ogsĂ„ fĂ„r vĂŠre med inn Ă„ hilse og mate dyrene. Barna skal ha med vanlig tursekk denne dagen. Vi gĂ„r fra barnehagen kl. 9:30.  
Det blir foreldresamtaler i uke 21. Det er Hanne og Fadi som har samtalene. Det blir hengt opp liste pĂ„ tavla nĂ„r det nĂŠrmer seg. 
Da ser vi frem til en ny mÄned. Ta kontakt med oss dersom det er noe dere lurer pÄ
Hilsen Grete, Ida, Maren, Benedicte, Hanne og Fadi.