fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, Mai 2019

image

Månedsbrev Tverrliggeren, Mai 2019

  • 03-06-2019

Hei igjen alle sammen!
Nå nærmer sommeren seg for fullt og det merkes i barnehagen. Denne måneden har det vært mye sol og varmegrader, og barna har kunnet kle seg i lettere klær. Vi har vært mye ute og hygget oss i solen, og spiser også gjerne fruktmåltidet ute ved bordene. Dette er stas for barna. I mai måned har vi feiret 17.mai i barnehagen, der vi gikk i tog sammen med Dronningåsen barnehage. Det var korps som spilte for oss, og barna fikk kose seg med pølser, is og kjekke aktiviteter oppe i Dronningåsen. Dette var en veldig fin opplevelse for både store og små. 
Vi har hatt fokus på Rødehette og ulven og maleriet "solen" av Edvard Munch denne måneden. Eventyret har blitt dramatisert i skogen, vi har hatt sporløype og lest eventyret sammen med barna i samlingstund. Vi fortsetter med dette temaet frem til sommerukene begynner. Denne måneden har også fokuset vært litt på 17.mai, vi har øvd på sanger, laget pynt og fargelagt norgesflagget. Vi øver også på sangene som skal fremføres på jubileumet, det blir nok mange stolte foreldre å se foran scenen!
Viktige datoer i Juni:
05.juni: Vi feirer at barnehagen er 15 år, jubielumsfest fra 16-18.00. 
07.juni: Tur til fritidsgården der det er eget opplegg for barna. 
10.juni: Barnehagen er stengt.
11.juni: Sommertur til Hove. Se eget skriv på informasjonstavlen.
12.juni: Forestilling for de eldste, 3-6åringene. 
NB: Turdagen i uke 23 blir flyttet fra Torsdag til Fredag pga opplegget på fritidsgården. Husk å ha med sekk til barna med niste. Viktig at barna også har med seg vann i sekken. 
Sommerukene- fra og med uke 26-31 er det temauker, der det er et nytt tema for hver uke.
Uke 26: musikk, sang og ringleker
Uke 27: idrettsuke
Uke 28: vannuke
Uke 29: sjørøveruke
Uke 30: natur og tur-uke
Uke 31: ferieuke
Da vil vi takke for et fint barnehageår og ønske alle barn og foreldre en god sommer! Hilsen alle oss på Tverrliggeren- Ragny, Ester, Kristine, Liv og Frida.