fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev oktober Målgården

Månedsbrev oktober Målgården

  • 26-09-2019

Hei hei alle sammen! 

Snart er september over og vi går inn i oktober. Vi har hatt en veldig fin måned på Målgården fylt med lek inne og ute og i veldig varierende vær. Vi har hatt sol og fint vær og kaldt og pøsregn, noen ganger på samme dag. 

I september har vi fokusert på vennskap og tilvenning etter sommerferien. Noen gamle venner er borte og nye venner har kommet. Da har det vært godt å kunne bruke tid på å bli godt kjent med hverandre igjen. De større barna er flinke til å se de nye og vil veldig gjerne hjelpe og ta vare på dem, det er fint å se. I tillegg har vi hatt brannvernuke og tre brannøvelser. Barna var kjempeflinke hver gang og gikk rolig og pent til møteplassen, selv i bare sokkelesten.

I begynnelsen av måneden danset vi BliMed-dansen med hele barnehagen og barna fra Målgården var veldig flinke.

Det har også vært godt å komme i gang med de faste aktivitetene igjen. Vi har gått turer i nærområder og har fått lekt på lekeplassene rundt barnehagen. Barna er veldig gode på å dele mat fra matboksene med hverandre.

Førskolegruppa, ABC, er godt i gang og synes det er veldig gøy å ha på seg ABC-genserne på tirsdagene. Det er spennende å være eldst i barnehagen. 

Det var mange som kom på foreldremøtet og det var veldig kjekt å se.

I oktober skal vi ha temaet høst. Vi skal ut i nærområdet og se på hva som skjer i naturen nå som det blir høst. Bøkene vi skal ha fokus på er Lillesøster går til barnehagen for de yngste og Karsten og Petra på bondegård for de større barna. 

Elevene som har praksis hos oss i Gauselbakken har invitert til aktivitetsdag på Jåttå videregående skole 23. oktober. Fra Målgården skal 2015 barna være med på denne. Det tror vi blir veldig kjekt!

Vi skal ha lanternefest den 7. november. I den sammenheng ber vi dere derfor ta med glass uten etikett innen 9. oktober. Det kan være syltetøyglass, sausglass eller noe lignende. Barna skal male dem til lanternefesten. 

Det er fint om dere gir beskjed om barna skal ha fri/ferie. Det henger en lapp på gangen hvor dere kan skrive opp om dere skal ha høstferie i uke 41.

Minner dere også på å ta en titt i kurvene/hyllene med skifteklær, barna trenger varmt tøy fremover, lurt å ha votter, luer, fleece o.l. liggende i barnehagen.


Hilsen Pål, Wenche, Marius, Vigdis og Hanna