fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for 16-meteren, November -19

image

Månedsbrev for 16-meteren, November -19

  • 29-10-2019

Hei alle sammen!



I oktober vi startet opp med tema som er barnelitteratur, og vi har boken «Ludde som får besøk». Dette er en bok som har fenget barna veldig. De har blitt godt kjent med boken og liker veldig godt å synge om dyrene, der «dyrene i Afrika» er blitt en slager. Noen av barna var med på å dramatisere boken på fellessamling som var veldig kjekt! Vi har også malt og fargelagt bilder av dyrene fra fortellingen. Ute har vi hatt sporløype noe som barna likte godt. Turdag er alltids et høydepunkt i uken, og vi opplever nå at barna begynner å forstå hva turdag er. De vet nå at vi skal holde hender når vi går og de henter sekkene selv når vi skal gå. Vi har også fått et nytt lekehus på avdeling, som barna liker godt å leke i. De lager mat i huset og leser bøker sammen. 



Om måneden som kommer, november, så vil vi minne om at det begynner å bli kaldt ute, så fint om alle kan ta med votter til barna. Helst tynne votter med tommel, da er det enklere for barna å gripe. Polvotter er varme, men ikke like gode å bruke for små barn. 



1 november begynner brukerundersøkelsen, og vi oppmuntrer alle til å svare på denne. Det hjelper oss å vite hva dere ønsker mer eller mindre av, og gir oss muligheten til å bli bedre.



7 november skal vi ha lanternefest i barnehagen. Da møtes vi på Fritidsgården, og går sammen i lystog ned til barnehagen. Der det blir salg av lapskaus, og ting som barna har laget. Pengene som blir samlet inn denne dagen går til barnehages-fadder barn.



Fra uke 48 har vi ikke faste aktiviteter lenger. Det vil si at turdag utgår i hele desember, så da trenger dere ikke ta med sekk.



Vi får også en barnehagelærer-student, som heter Victor, som skal være sammen med oss fremover. Han kommer i uke 44. 



Da ser i frem til en ny månede, og ikke vær redd for å spørre om det er noe dere lurer på.



Viktige datoer:

- Lanternefest 07.11, det er påmelding på tavlen på avdelingen. 

- Planleggingsdag 15.11



Hilsen Isabel, Benedicte, Grete, Hanne og Fadi.