fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, November 2019

image

Månedsbrev Tverrliggeren, November 2019

  • 02-11-2019

Hei alle sammen!
Da var oktober måned over, og vi går nå inn i November. Høsten har kommet, og vi nyter det fine høstværet i barnehagen. Vi har sett på de endringene som skjer i naturen denne årstiden, noe som er spennende for barna. Vi ser trær uten blader, og blader i mange fine farger på bakken,- gul, rød, oransje, grønn og brun. Barna hopper i løvet og finner nøtter, sopp og kongler. Denne månedens tema var Gruffalo, som virkelig har falt i smak hos samtlige. Vi har lest boka i samlinger, sammen med konkreter. Vi har hatt formingsaktiviteter med utgangspunkt i figurene i boka, barna har fått fargelegge og tegne gruffalo, ellers har vi snakket mye om boka både i barnehagen og på tur. Noen av barna fikk være med å dramatisere fortellingen på fellessamling, dette var veldig stas for både de som viste frem, og de som så på. Vi fortsetter med Gruffalo i November. 

7.november er det Lanternefest. Da går vi i lystog fra fritidsgården til barnehagen, der det blir salg av lapskaus og kunst som barna selv har laget.

Minner om planleggingsdag 15.11. 

Det er begynt å bli litt kaldere ute nå, og vi vil minne om å sjekke klær som barna har i barnehagen. Votter/hansker, luer og gensere skal ligge i hylla i garderoben.

Fra uke 48 går alle faste aktiviteter ut, etter dette trenger ikke barna å ha med tursekk.

Ellers vil oppfordre alle foreldre til å svare på brukerundersøkelsen.

Hilsen oss fra Tverrliggeren- Ester, Kristine, Ragny og Frida