fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget november 2019

image

Månedsbrev fra cornerflagget november 2019

  • 03-11-2019

Hei!

I oktober startet vi å lese to nye bøker. 1 - 2 åringene leser " Banke På"-boken, og de synes den er veldig kjekk. Denne aldersgruppen liker godt repetisjoner, så de synes det er like spennende hver gang vi leser boken i samling. De har blitt gode på å ha samlingsstund. Det er rutine at de sitter i ring på teppet, de venter på tur og deltar aktivt i sang og ved spørsmål om boken.

3 -5 åringene leser boken " Klart jeg kan klatre, sa kua." De synes den er kjekk og morsom. Vi har lest boken for de i samling, og nå kan de boken så godt at vi dramatiserer deler av boken. I tillegg til å lese bok, dramatisere og synge sanger, har vi startet med å klappe stavelser i ord. Vi klapper nøkkelord fra boken. Dette gjør vi for å øve barnas fonologiske bevissthet, vi retter oppmerksomheten mot språklydene i ordene. Dette kan hjelpe barna å få en bedre uttale og en større bevissthet om rytmen i språket. 

Torsdag 7. nov. inviterer vi til Lanternefest i barnehagen. Vi samles på fritidsgården kl 17.30 for å gå i lystog til barnehagen. Der blir det salg av lapskaus og barnas kunstverk. 

1. nov. startet brukerundersøkelsen. Vi oppfordrer alle til å svare på den. Hva dere mener er viktig for oss og for barnehagens videre utvikling.

15.november er det planleggingsdag. Da er barnehagen stengt.

I desember utgår faste aktiviteter. Barna trenger ikke ha med tursekk denne måneden.

Vi ønsker at dere tar med votter til barna. Anbefaler tynne votter med tommel, da er det enklere for barna å gripe. Husk å merkere vottene/hanskene.