fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården

image

Månedsbrev Målgården

  • 03-11-2019

Hei hei 

Nå går vi inn i en ny måned og vi har i løpet av oktober måned virkelig fått sett hvordan naturen har endret seg til å bli skikkelig høstlig. Noen av barne har ivrig vært med og samlet inn alle bladene som har falt ned fra trærne, med trillebårer, bøtter og spader :) Barna har vært veldig opptatt av det som skjer i naturen for tiden, bladene som fyker i vinden, og hvor er alle insektene?, de undrer seg over hvor de har blitt av :) 

I samlingene denne måneden har vi lest om "Karsten og Petra" som er på telttur for de eldste barna, og "Lillesøster går til barnehagen" for de yngste. Vi ser at dette er bøker som alle barna kjenner igjen og liker å høre om.

Vi har hatt formingsaktiviteter knyttet til årstiden vi er inne i og til Karsten og Petra boken spesielt. Vi kommer til å fortsette med disse to bøkene også i november.

1.november starter brukerundersøkelsen. Vi oppfordrer alle til å svare på denne.

Torsdag 7.november inviterer vi til Lanternefest i barnehagen. Vi går da i lystog fra fritidsgården ned til barnehagen hvor det vil bli salg av mat og drikke og kunst som barna har laget.

 Fredag 15.11 er barnehagen stengt pga planleggingsdag.

Fra uke 48 går alle faste aktiviteter ut, da trenger dere ikke ta med tursekk på onsdagene.

Som vi nevnte tidligere er den kalde høsten startet og vi må be dere om å sjekke hyllene. Der skal være nok varme klær, votter, luer og skiftetøy.

Hilsen Wenche, Marius, Hanna, Pål, Vigdis