fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16. Meteren, Desember 19

image

Månedsbrev fra 16. Meteren, Desember 19

  • 01-12-2019

Hei alle sammen! 

Da var november over, og vi er klare for årets julemåned. 

Nå avslutter vi tema om "Ludde får besøk" som vi har hatt fokus på i to måneder. Dette har fenget alle barna. De viser stor glede i samlingsstund og deltar aktivt i historien og sangene vi har hatt. Vi ser også at det har vært mye fin lek på avdelingen. Vi har jobbet litt med å dele barnegruppen i små grupper. Der vi har brukt de ulike rommene vi har på huset som stadion, vippen og lekerommet inne på avdelingen. Dette har skapt en god lek blant barna. 

Vi vil også takke alle sammen for godt oppmøte på lanternefesten! 

Nå i desember har vi fokus på jul. Dette er en litt annerledes måned i barnehagen. Vi går vekk fra faste aktiviteter, så barna trenger ikke å ha med seg tursekk. Vi ønsker å skape en koselig førjulsstemning, med rom for mye kos. Vi skal bake julekaker, lage julepynt og julegaver. I samlingsstund skal vi trekke kalender der barna får henge opp en pakke med bilde av seg selv hver sin dag på sekken til nissen. Vi skal også synge julesanger som: "Et barn er født i Betlehem", O jul med din glede, Santa Lucia, Så går vi rundt om en einerbærbusk, På låven sitter nissen, Vi tenner våre lykter. Fredager har vi felles adventsamling hvor vi tenner lys. 

I desember lager vi kaffe til dere hver dag som står på kjøkkenbenken, forsyn dere med en kopp på vei til jobb. 

Det blir litt omrokkeringer i personalet i barnehagen etter nyttår. 1 Januar begynner Fadi som pedagogisk leder på cornerflagget, og Hanna tar over som barnehagelærer på 16. Meteren.  Iris begynte på 16. Meteren i November. Hun har funnet seg godt til rette på avdelingen, og alle barna har tatt henne godt imot. Isabel har begynt å jobbe på "topp" på huset. 

Viktige datoer i Desember: 

13. Desember inviterer vi dere til Lucia- frokost i barnehagen. 

19. Desember er nissefest for barna i barnehagen. 

27 og 30. Desember er det innskrenket åpningstid. Barnehagen har åpent fra 07:30-16:30. 

2. Januar er det planleggingsdag og barnehagen er da stengt. 

Er det noe dere lurer på, bare ta kontakt. 

Vi ønsker dere en fin adventstid! 

Hilsen Hanne, Grete, Iris, Benedicte og Fadi