fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Januar 2020 Tverrliggeren

image

Månedsbrev Januar 2020 Tverrliggeren

  • 01-01-2020

Godt nyttår alle sammen.


Hei! vi har hatt en fin desember måned på Tverrliggeren med glade og forventningsfulle barn og voksne. Barna har fått laget julegaver, julepose, julekort noe som barna syntes var stas.

Vi har kost oss med julebakst, julesanger, tenning av advent lys , julefortellinger og trekke kalender. Luciafrokosten var kjempekoselig, barna var så flinke og synge og ABC danset nissedansen for alle og de var så flinke og stolte .

Nissefesten er noe barna alltid gleder seg til, Vi hadde en julefortelling for barna før vi gikk rundt treet og sang julesanger. Nissen kom til oss i år og med litt godt oppi posen. 

I desember flyttet rampenissen Harry til barnehagen hvor han gjorde noen rampestreker. Han var litt av en fyr han der, han byttet ut vann med saft i vannflaskene, byttet ut lysene i adventstaken med gulerøtter, melken ble grønn og vi fikk sjokoladepålegg til lunsj.


Nå i januar skal vi ha eventyret om skinnvotten. Det handler om en vott som blir mistet av en gammel mann i skogen og i votten flytter det mange dyr inn i en kald vinterdag. Vi gleder oss til dette eventyret.

Vi ser og frem til å komme inn i rutiner igjen og faste aktiviteter. Turdagen er fortsatt på torsdagen. Så f.o.m torsdag 9 januar tar dere med tursekk med nistepakke, vann, frukt og kakao eller solbærtoddy kan og legges oppi sekken nå som kalde vinterdager i vente.

I desember var vi så heldige og få penger fra barnehagen til å kjøpe nye leker. Vi har kjøpt inn smådyr "fra skogen", playmo, playdoh, små biler og mer.

ABC -barna skal på svømming f.o.m fredag 10 januar. det synes vi er veldig kjekt. Det dere må pakke med er håndkle, badedrakt, badebukse, såpe og badehette( badehette får barna første dag på svømmingen av svømmeklubben). Barna kan og ha med svømmebriller. Fint hvis dere merker med navn.

Minner om feriereglementet:

Alle barna skal ha minst 4 uker ferie i løpet av barnehageåret, hvorav 3 uker skal være sammenhengende og tas mellom 1/6-14/8. Foreldre/foresatte skal innen 30 april gi beskjed om når de ønsker at barna skal ha sommerferie. Daglig leder kan gi dispensasjon etter begrunnet og tidsriktig forespørsel fra foreldre/foresatte.


Vi minner om at 2 januar er det planleggingsdag og da er barnehagen stengt.


Spør hvis dere lurer på noe.

Hilsen 

Kristine, Frida, Isabel, Liv, Ragny, Joanna og Ester