fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården Januar 2020

image

Månedsbrev Målgården Januar 2020

  • 04-02-2020

Hei alle sammen!

Da har vi passert føste måned i 2020, og er på god vei inn i gode gamle hverdagsrutiner igjen.

I måneden som gikk har vi jobbet med bøkene "Da lille Larsens hus blåste bort" hos de eldste og "Ludde får besøk" hos de minste. Med de eldste har vi pratet om hvordan landsbygda trør til for å hjelpe Lille Larsen som sitter fast på fjellet og ulike objekter vi ser i boken. Her har vi også øvd på å rime på de ulike tingene vi ser i boken.
Hos de minste har det vært interressant å se, prate og synge om de ulike dyrene vi ser, samt å få banke på døren hos Ludde. 

6. Februar skal vi markere samenes dag, så vi jobber litt med forberedelser gjennom samlinger og fargelegging av det samiske flagg flagg og tegninger.
Dagen markeres ute, hvor vi skal ha samling, aktiviteter og finnbiff til lunsj.

21. Februar blir det fargefest og fastelavn. Barna kler seg i fargerike klær og det blir samling på stadion. 
Her vil det også bli servert fastelavnsboller etter frukt. 

I løpet av måneden skal vi også prøve ut et tilbud for 3-4 åringene, hvor det blir høytlesing i biblioteket i Stavanger. Her tar vi buss til og fra, vi gleder oss til å prøve ut dette! 

Selv om mye blir planlagt av de voksne i barnehagen, ønsker vi å la barna medvirke barnehagehverdagen sin. Dette prøver vi å få lagt inn i planer hvor vi lar barna få komme med ønsker til turer og til matlaging. Medvirkning kommer også i mindre sittuasjoner som for eksempel valg av aktiviteter, pålegg og hvem de ønsker å være med.