fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, Mars 2020

image

Månedsbrev Tverrliggeren, Mars 2020

  • 02-03-2020

Hei alle sammen!
Nok en måned er over, og vi går nå inn i vårmåneden mars. Vi har hatt en flott, kort måned med både samefeiring og fargefest på programmet. Helt på slutten av måneden var vi til og med heldige og fikk litt snø, noe som var veldig stas for barna. Det ble bygget snømann og laget snøengler. Vi er nå ferdige med "skinnvotten" og skal i gang med nytt tema. Temaet for de neste to månedene er boka "stor kylling", som handler om en kylling som ikke ligner på de andre kyllingene. Dette er en bok som er veldig populær hos barna. Vi skal også ha fokus på vår og hva som skjer på denne årstiden. Vi har allerede sett knupper og små blader på trærne sammen med barna, dette er veldig spennende. Påsken nærmer seg og vi skal forberede oss til påske ved å ha samlinger, snakke om påsken og ha ulike formingsaktiviteter knyttet til påske. 
Vi har mye fokus på barns medvirkning, og månedsplanen er laget på barnas egne ønsker. Hvor vi skal på tur, hvilken mat vi skal lage, hvilke aktiviteter vi skal ha er typiske valg barna får være med å ta. Det er kjekt å kunne være med å påvirke hverdagen. I måneden som var gikk vi til en helt ny lekeplass etter barnas valg. 
Viktige datoer i Mars:
10.03- Vi feirer barnehagedagen, "ulike sammen". Familie inviteres til grilling og underholdning fra 15-17.
19.03- 3-5 åringene skal på påskevandring i Gausel kirke.
25.03- Hele barnehagen skal på påsketur til fritidsgården. Barna kan ha med seg noe godt denne dagen. Mer informasjon kommer senere. 
31.03- Forestilling mot mobbing kl. 12
01.04- Foreldremøte kl.1830
02. 04- Påskefrokost- mer informasjon kommer senere.
Alle faste aktiviteter går ut i uke 14. Det blir altså ikke tur denne Torsdagen. 
Ønsker alle en fin vårmåned!
Hilsen oss fra Tverliggeren- Ragny, Isabel, Ester, Kristine, Liv, Joanna og Frida