fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Tverrliggeren, april 2020

image

Månedsbrev fra Tverrliggeren, april 2020

  • 03-04-2020

Hei alle sammen, vi håper det går fint med dere i denne spesielle tiden. Når vi har snakket med dere virker det som om dere tar situasjonen med godt mot både store og små. Håper dere har fått kost dere med å lage litt påskepynt osv. med tingene dere fikk i nettet. 
Vi startet i begynnelsen av mars med alle de faste aktivitetene, hadde noen fine turer som barna var med og bestemte. Vi bakte ostehorn og hadde fallskjermen på Stadion, noe som og barna hadde ønsket. Vi øvde på sangen som barna så stolt fremførte på barnehagedagen. Tenk at vi var så mange samlet, rett før hele verden endret seg. Vi har ikke fått tilbakemelding på at noen har blitt syke, så det gikk heldigvis bra. Vi kom i gang med boken "stor kylling", dette er en fortelling om en kylling som ikke er helt som de andre i hønsegården. Han blir først utestengt, men akseptert til slutt, en bok barna har vist stor interesse for. Barna har stor innlevelse og viser empati når de hører historien, dette er noe de kan overføre i samspill med venner i hverdagen. Det er mulig å finne boken på nett, men det koster nok noe. 
Nå når barna er hjemme jobber vi i personalet med planer for kjekke ting å gjøre når alle kommer tilbake. Vi vet ikke mer en dere, men skal være klare for å ta imot alle når den tid kommer. Vi følger alle retningslinjer som blir gitt og sender ut informasjon når vi vet mer. Hvis det er noe dere foreldre lurer på eller ønsker å ta opp med oss er vi tilgjengelige på mail og telefon. tverrliggeren@gauselbakken.no, tlf. 51956895 
Det er noen barn som har bursdag i perioden barnehagen er stengt, vi ønsker dem gratulerer med dagen og en fin bursdag. De blir selvfølgelig feiret når vi treffes igjen. Ellers legger vi ut plan for april når vi vet i hvilken grad vi får åpne. 
Vi savner hverdagen med deres kjære små, god påske alle sammen.
Hilsen Kristine, Ester, Isabel, Frida, Liv, Joanna og Ragny