fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Cornerflagget April 2020

image

Månedsbrev Cornerflagget April 2020

  • 05-04-2020

Hei alle sammen! 
Vi håper alle sammen har det bra under disse omstendighetene. Dette er en merkelig situasjon for alle sammen, og vi håper at det snart er over og vi kommer oss tilbake til normalen igjen.  
Vi vil takke for et godt oppmøte på barnehagedagen. Barna var kjempe flinke, og var veldig stolte av å framføre sangen for dere. 3- å åringene fikk begynt på temaet "stor kylling" dette er en fortelling om en kylling som ikke er helt som de andre hønene på gården. 1-3 åringene har hatt temaet "lille larven aldri mett". Barna viste stor interesse for fortellingene. 
Mens barnehagen har vært stengt, har vi hatt noen bursdagsbarn. på cornerflagget. Disse skal vi feire når alle er tilbake. Tonje har sagt opp sin stilling hos oss i Gauselbakken barnehage. Vi ønsker henne lykke til videre. 
Dominika har begynt å jobbe 60 % på avdelingen og 40 % på topp på huset. Vi gleder oss til å bli kjent med henne.  
Som nevnt, er vi i en merkelig situasjon. Vi vet ikke så mye mer enn dere, men vi er klare til å ta imot alle sammen igjen. Vi følger retningslinjer som blir gitt og sender ut informasjon når vi vet mer. Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt på tlf eller mail. 
Vi ønsker alle sammen en god påske, og vi gleder oss kjempe masse til å treffe alle igjen. 
Hilsen Tatiana, Inger Lise, Sheyda, Tonje, Dominika & Fadi