fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget, Mai 2020

image

Månedsbrev fra Cornerflagget, Mai 2020

  • 03-05-2020

Hei alle sammen! 
Vi vil begynne å si at det var kjempe kjekt å treffe alle sammen igjen, og at barn og foreldre har vært veldig gode å på å tilpasse seg de nye rutinene ved levering og henting. Vi synes det har gått kjempefint, og barna har vist stor gjensynsglede når de kom tilbake til barnehagen. Barna har vært kjempegode til å følge de nye "reglene" hvor de kan få leke, holde litt avstand.                       Vi delere barna i fire grupper som har hver sin voksen, og to av gruppene samarbeider sammen når vi er ute eller går på tur. 
Vi legger ut ukeplaner i stedet for månedsplan. Denne legger vi ut på fredager som viser hva de ulike gruppene skal gjør uken etter. Vi legger også ut bilder på nettsiden på fredager av uken som har vært. Vi jobber fremdeles med tema. I Mai og Juni skal vi ha "Geitekyllingen som kunne telle til 10" og 17. Mai.  
Vi skal feire 17 Mai fredag 15. Mai. Det blir pynting i rødt, hvitt og blått, 17. Mai sanger, tog og selvfølgelig pølser og is.                     Mer informasjon kommer. 
Vi vet ikke hvor lenge disse smittevernsreglene vil vare men så snart vi vet mer, vil dere bli informert. Vi har stort fokus på hygiene, vasking av leker og avdelingen. Foreldresamtaler pleier vi å sette opp i Mai og Juni. Dette må vi avvente med og komme tilbake til. Eventuelt se andre metoder vi kan gjennomføre samtalene på. Vi må også avvente med de ulike oppleggene for         ABC-gjengen som turer, overnatting og skolebesøk. Vi ønsker å gjennomføre alt på tryggest mulig måte.  
Dominika og Victor begynte på avdelingen midt i denne merkelige situasjonen som vi er i. De har blitt tatt godt imot av barna. 
Vi vil minne om at barna skal være levert i barnehagen kl. 09:30. 
Fredag 29. Mai er det planleggingsdag. Da er barnehagen stengt. 
Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss. 
Hilsen Tatiana, Inger Lise, Sheyda, Dominika, Victor & Fadi