fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Mai

image

Månedsbrev Mai

  • 02-06-2020

Hei hei, da var atter en måned over og vi går mot sommeren med mye sol og varme!

Temaet i mai og juni er Regnbuefisken hos de eldste, som handler om å dele for å glede hverandre, noe vi ser de tar i bruk i hverdagen og i lek. Hos de små har vi fokusert på telling, hvor vi har lest bøker og lært oss regler med telling, samtidig som vi er er mer bevisst på å bruke dette i hverdagen. Et felles tema har også vært våren, hvor vi har studert endringer i naturen og alle småkryp og insekter som kommer frem. 

Høydepunktet i mai var selvsagt 17. Mai (15. mai i barnehagen), som ble litt anderledes i år. Vi har hatt aktiviteter knyttet til dette, hvor vi blandt annet har øvd på sanger, malt vinduer, fargelagt flagg og pyntet på avdelingen med blomster og liknende. Feiringen ble litt anderledes i år, men tror alle syntes dette var en kjekk dag. Vi gikk i tog, sang 17. mai sanger, mens spilte Kirsti og Thea spilte trompet. Selve festen ble avdelingsvis i kohortene, hvor vi hadde aktiviteter, såpebobler i ulike størrelser og musikk. Til lunsj ble det servert pølser og is.

 Vi har også vært storfornøyd med supert vær i mai, som har gitt oss muligheten til å være mye ute.
De største har vært gode på å gå litt lengre turer, blandt annet til Viking stadion, som var en populær tur hos alle.
De minste har vært å utforsket nærområdet på Gausel, hvor vi har funnet mange kjekke lekeplasser som vi kan besøke oftere.


Foreldresamtaler vil bli gjort gjennom telefonsamtaler, som vi ønsker å starte opp med i uke 24 og 25. 
Det vil bli hengt opp lister med tidspunkt som dere kan melde dere på. 

I uke 26 starter vi med sommerbarnehage, Målgården skal slås sammen med Cornerflagget disse ukene.

Tema for ukene blir:
26: Musikk, dans, sang og ringleker
27: Idrettsuke
28: Sjørøver
29: Vannlek
30: Tur og natur
31: Forskeruke

Dette blir siste månedsbrev før sommeren, så vi takker alle for samarbeidet dette barnehageåret, det har vært et fint, men også et litt anderledes barnehageår. Vi vil også ønske ABC- gjengen lykke til på skolen til høsten og takker for mange fine år i barnehagen, så kjekt å kjent med alle sammen!
God sommer! :) 

Hilsen Vigdis, Hannah, Wenche, Pål og Marius.