fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget, Juni 2020

image

Månedsbrev fra Cornerflagget, Juni 2020

  • 02-06-2020

Hei hei alle sammen! 

Det har vært en kjempefin måned på avdelingen. Tema "Geitekyllingen som kunne telle til 10" har barna blitt veldig glad i. De store har hatt sporløype om historien, mens de minste barna har blitt glade i å telle til 10. Vi har hatt fokus på 17. Mai. Alle barna gledet seg til å gå i tog og vifte med flagg. Det ble en litt annerledes feiring i år. Vi gikk i tog rundt barnehagen, og feiret avdelingsvis i kohortene der vi hadde aktiviteter, sekkeløp, stafett, sang- og ringleker, ringspill. Til lunsj ble det servert pølser og is. 

Vi har vært utrolig heldige med været i Mai, og det har vært tur hver dag. Barna har fått bestemme hvor vi skal på tur. De eldste barna har vært på litt lengre turer til blant annet Viking stadion, mens de yngste har vært mye rundt i nærområdet. 

I uke 26 starter vi med sommerbarnehage. Vi kommer til å samarbeide med Målgården. Det vil være personal fra avdelingen gjennom hele sommeren. 

Tema for ukene: 

26: Musikk, dans, sang og ringleker

27: Idrettsuke

28: Sjørøver

29: Vannlek

30: Tur og natur uke 

31: Forskeruke 

I august blir det litt endringer i personalet. Fadi skal flytte hjem til sørlandet og slutter i barnehagen. Vi ønsker ham masse lykke til. Dette blir siste månedsbrev før sommeren. Vi vil takke alle sammen for samarbeidet i år. Vi ønsker ABC-gjengen lykke til på skolen til høsten. God sommer alle sammen! 

Hilsen Tatiana, Dominika, Sheyda, Victor & Fadi