fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, Juni 2020

image

Månedsbrev Tverrliggeren, Juni 2020

  • 03-06-2020

Hei alle sammen! 
Vårmånedene er nå over, og vi går nå inn i sommermåneden juni. Det har vært en veldig fin måned på avdelingen med mange kjekke aktiviteter knyttet til temaet vårt, "den lille larven aldrimett". Dette temaet har vært veldig populært blandt både de yngste og de eldste. Vi har hatt samlinger både ute og inne og vi har hatt veldig mange kjekke formingsaktiviteter der barna har fått utforske sin egen kreativitet. Vi har også hatt fokus på vår og vårtegn, og insektsjakt har blitt veldig populært i barnegruppen. De yngste har fått lære litt om ulike typer mat, da larven spiser mye forskjellig. Noe er sunn mat, dette er mat man kan spise mer av, mens den "usunne" maten er mat man må spise mindre av. Telling er også noe som har vært fokus hos de yngste. Vi fortsetter med temaet i juni. 
I denne perioden har vi jobbet i kohorter, dette har fungert veldig bra for hele barnegruppen. Vi har delt oss opp på de områdene som er i barnehagen både inne og ute. Vi har også brukt nærområdet mye og gått mye på tur både på lekeplasser og i skogene rundt barnehagen. Det har vært vedig kjekt for barna og komme seg ut fra barnehagen. Avdelingen arbeider nå som en stor kohort, noe som barna syns er veldig kjekt, men også litt rart. 
Vi hadde en litt annerledes 17.mai feiring i år, og dagen ble markert i barnehagen 15.mai. Barna gikk i tog, sang sanger og feiret avdelingsvis i kohorter. Det var ulike aktiviteter, pølser og is, som hører med på 17.mai. Barna storkoste seg!
Sommerferien nærmer seg, og sommerbarnehagen starter i uke 26. Da har vi fokus på ulike tema uke for uke. I disse ukene kommer vi til å samarbeide med 16.meteren. 
Uke 26-musikk, dans, sang og ringleker
Uke 27- idrettsuke
Uke 28-  sjørøveruke
Uke 29- vannlek
Uke 30- tur og natur
Uke 31- forskeruke
Det blir foreldresamtaler på telefon i uke 24. Dersom dere ønsker samtale vil det bli hengt opp lister på uteområdet som dere kan skrive dere på. 
Vil minne om at barna ikke får leke på uteområdet ved bringing/henting og at barna skal være smurt med solkrem før de kommer til barnehagen.
Dette er det siste månedsbrevet for dette barnehageåret, og vi vil takke alle for et fint samarbeid og ønske dere en fin sommer! ABC-gjengen skal begynne på skolen, og vi ønsker masse lykke til det kommende året! Neste månedsbrev kommer i August. 
Med vennlig hilsen Ragny, Kristine, Ester, Isabel, Liv, Joanna og Frida