fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Cornerflagget september 2020

image

Månedsbrev Cornerflagget september 2020

  • 31-08-2020

Hei alle sammen og velkommen til nytt barnehageår! 
Nå har vi kommet godt i gang igjen med nytt barnehageår. Alle sammen har kommet tilbake fra sommerferie, og vi er godt igang med tilvenning. På cornerflagget har det begynt fire nye barn. Dalila og Madeleine som kom opp til oss fra 16. Meteren. Charlie og Henrik har vært hos oss i noen uker nå. Vi ønsker alle sammen velkommen. 
Tilvenningen går fint, og vi ser at barna begynner å venne seg til sin nye hverdag i barnehagen. De "gamle" barna har tatt godt imot de nye barna. 
Denait begynte på avdelingen i august. Hun har fått blitt godt kjent med barna, og voksne på avdelingen. Marius skal jobbe fast på cornerflagget sammen med Tatiana, Sheyda, Denait og Inger Lise. Ida jobber på avdelingen hver Tirsdag og Torsdag. Fadi jobber til 11. September. 
Vi skal fortsette med tilvenning i september. Vi starter nå opp med faste aktiviteter. Vi lager toukers planer i stedet for månedsplan. Vi skal dele barnegruppen i mindre grupper på tur, og de ulike aktivitetene. Med tanke på Covid-19 ønsker vi å løse hverdagen på best mulig måte. Vi har stort fokus på hygiene, og håndvask. Barna skal fortsatt leveres ute, og bli hentet ute. Vi ønsker også at barna går sammen med foreldre fra porten og til avdelingen, og ikke leker på uteområdet ved henting og levering. Dette for å forhindre smitte. 
Vi har faste aktiviteter hver uke: 
Mandag: Morgentrim etter frokost avdelingsvis med f.eks: dans, bevegelsessanger og yoga. Litt senere i september er avdelingsmøte annenhver uke kl: 09:30-10:30. Da er det personalet fra målgården som passer barna. 
Tirsdag: Da har vi fokus på fysisk aktivitet. Hinderløype, sporløype, tur, ball lek, dans. Til lunsj får vi servert suppe. 
Onsdag: Vi har kjøkkendag annenhver uke. En liten gruppe får være med å bake eller lage varmmat til avdeling til lunsj. 
Torsdag: Er det turdag. Da går hele avdelingen på tur rundt i nærmiljøet. Barna skal ha med seg tursekk med niste og drikke. 
Fredag: Morgentrim etter frokost. ABC- gjengen har opplegg fra 09:30-11:00. Det vil være avdelingsvis. Det er varmmat til lunsj. 
Praktisk informasjon: 
Alt av sko og klær skal merkes med barnas navn. 
Aktiviteter starter 09:30 hver dag, barna bør være i barnehagen før dette. Dersom barnet kommer senere, ring og informer oss om dette. Det gjelder også om barnet er syk eller skal ha fri. 
Det blir foreldremøte i slutten av september. 
23. september er det fotografering i barnehagen. 
Vi har nøtteforbud i barnehagen pga allergi. Barna får ikke ha med seg nøtter i noen form til barnehagen. 
Da ser vi frem til en fin høst, ta kontakt dersom dere lurer på noe. 
Hilsen Sheyda, Tatiana, Inger Lise, Marius, Denait, Ida & Fadi.