fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Cornerflagget Oktober 2020

image

Månedsbrev Cornerflagget Oktober 2020

  • 29-09-2020

Hei alle sammen!
September nærmer seg slutten og vi går nå inn i oktober. Denne måneden har vi fått kjent godt på det skiftende høstværet både sol, regn og vind. Vi har tatt i bruk jakke, dress og regntøy ettersom hvordan været har vært.
Personalet og barnegruppen har tatt godt imot de nye barna på avdelingen, noe som har skapt en trygghet for de nye barna. Vi er nå kommet godt i gang med faste aktiviteter og det er godt for barna å komme inn i rutiner. Vi har også gått på flere fine turer sammen i barnehagens nærområder.
I uke 38 hadde vi brannvern uke hvor fokuset var å gjøre barna bevisste på hva man skal gjøre dersom brannalarmen går i barnehagen. Vi var så heldige å fikk besøk av Brannbamsen Bjørnis. Brannbamsen Bjørnis er en brannbamse som gir barn trygghet og omsorg ved brann og andre ulykker. Bjørnis var med oss i en samlingsstund og hadde mange gode råd å komme med. Barna var veldig flinke til å høre etter og er nå godt forberedt dersom brannalarmen skulle gå. Vi hadde to brannøvelser denne uken som opplevdes som kjekk og litt skummel for noen av barna.
Tema for denne måneden er årstiden-høst, vikingtiden og månedens grønnsak/frukt som er kålrabi/kålrot og bringebær.
Cornerflagget skal ha foreldremøte torsdag 1. oktober kl. 19.00-20.00, håper dere kan komme. Fra kl. 20.00-20.30 er det møte for ABC-foreldre.
Praktisk informasjon
Aktiviteter starter 09.30 hver dag og barna bør være i barnehagen før dette. Dersom barnet kommer senere, ring og informer oss. Dette gjelder også dersom barnet er sykt eller skal ha fri.Torsdager er vår faste turdag. Da går hele avdelingen på tur i nærområdet. Barna skal ha med tursekk med niste og drikke.Nå som gradestokken kryper nedover bør barna ha lue og tynne votter i barnehagen.Nøtteforbud i barnehagen grunnet allergi. Barna skal ikke ha med seg nøtter i noen form i barnehagen.Vi ser frem til en fin høst. Bare ta kontakt dersom dere lurer på noe!
Hilsen Sheyda, Tatiana, Inger Lise, Marius, Ida og Denait.