fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget januar 2021

image

Månedsbrev cornerflagget januar 2021

  • 30-12-2020

Hei alle sammen og godt nyttår!
Da var julen over for denne gang og vi håper dere har hatt en fin julefeiring og får en fin nyttårsfeiring.

I desember har vi hatt en koselig, rolig og fin julemåned på cornerflagget. Vi har trukket i julekalender og lest fortellingen «24 dager til jul» hver dag. Barna syntes det var veldig spennende å høre om musene «Magnuso og Erlando» som gledet seg sånn til jul og alt det de fant på frem til julaften. Vi har også bakt julekaker (pepperkaker og havreflarn), laget julegaver/julepynt, lest julefortellinger, pyntet juletreet, sunget julesanger, feiret luciadagen og hatt nissefest hvor vi fikk besøk av selveste julenissen som hadde meg seg godteposer til alle barna.


Tema for januar er årstiden-vinter, vikingtiden og månedens frukt/grønnsak som er banan, agurk, tomat og paprika.
I januar forsetter vi med vikingtiden som tema. Vi skal fortsette med å få mer kjennskap til hvordan vikingene levde; hvordan de bodde, hvilke husdyr de hadde og hva husdyrene ble brukt til. Vi skal også ha sporløype knyttet til vikingtiden og lese/dramatisere fortellingen om «Den lille viking».


Praktisk informasjon
Mandag 4. januar er det planleggingsdag og barnehagen er dermed stengt.

Minner dere om at nå som det er vinter og kaldt ute er det fint om dere tar med dere gode og varme klær til barna: lue, hals, votter, fleece, vintersko o.l


Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere!

Hilsen Sheyda, Tatiana, Inger Lise, Marius, Ida og Denait