fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Januar

image

Månedsbrev Januar

  • 03-01-2021

Godt nytt år!

Håper alle har hatt en fin julefeiring og er klare for å starte et nytt år! 

I desember konsentrerte vi oss om å ha en så fin førjulstid som mulig. Vi gjorde i stand til jul ved å dekorere avdelingen med lys, pynt og selvlagde dekorasjoner. Vi hadde vår selvlagde kalender og leste utdrag fra "24 dager til jul", eventyret om musene, Magnuso og Erlando, som gledet seg til jul.
 Andre høydepunkter i desember var Lucia, og barna var kjempe flinke til å synge! Vi fikk gjennomført nissefesten avdelingsvis, hvor selveste Julenissen kom på besøk med godteposer!
Julebaksten er obligatorisk og vi fikk bakt både serinakaker og pepperkaker, som vi koste oss med innimellom i førjulstiden.

I januar begynner vi med temaet, "Skinnvotten", et eventyr som tar opp tematikken om det å samhandle og være gode med hverandre. Her blir vi også introdusert for en rekke dyr vi kan lære mer om.
Vikingtiden, er fremdeles årstema i barnehagen i år, så vi skal lære enda mer om vikingenes liv.
Samtidig har vi gått inn i ny årstid, som skaper endringer i naturen som vi kan studere sammen. Forhåpentligvis blir det kanskje noe snø?

Månedens frukt og grønt er agurk, tomat, banan og paprika. 


Litt praktisk info:

Planleggingsdag: 4. Januar, da er barnehagen stengt.

Klær blir fremdeles sendt hjem hver 14.dag, annenhver fredag.


Minner om at det er kaldt ute, vi kan oppleve både regn, slaps og snø.  Håper alle har med gode og varme klær som tåler litt stavanger-vær :) 
Luer som går godt over ørene, hals/buff, votter/hansker (gjerne et par tykke og et par tynnere som er enklere i lek), ullundertøy og liknende.

Hilsen Vigdis, Hannah, Dominika, Sofi og Mikkel