fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget april 2021

image

Månedsbrev fra Cornerflagget april 2021

  • 06-04-2021

Hei!
Håper dere har hatt en fin påskefeiring. 
Selv om vinteren kom tilbake noen dager nå, har vi fått en smakebit av våren med midlere dager. Da har vi vært mye ute, og det er noe barna setter pris på. Ekstra kjekt er det når vi er på tur. Barna stortrives i skogen og på fritidsgården. Det er fint å se at barn ikke trenger leker for å ha en god lek. I skogen bruker de det de finner i naturen. Pinner er et veldig populært "leketøy". Der er det bare fantasien som setter grenser.
Før påske hadde vi ulike påskeaktiviteter. Barna synes det er stas å lage forskjellige ting, og vi synes det er viktig å la barna få prøve selv.
Påsketuren til Cornerflagget gikk til fritidsgården, og vi har hatt en koselig påskefrokost. Kokken sitt sjokoladepålegg falt i smak. Høydepunktet var at vi fikk besøk av påskeharer og kyllinger. Koselig at barna fikk påskesnop og uteleker.
I mars startet vi også med tema vennskap. Vi bruker bøkene om Pinnsvin og Kanin. Det er ulike bøker som tar for seg forskjellige tema som følelser, dele og venter på tur. Det er vært en del konflikter mellom barna, og det er derfor viktig at vi jobber med sosial kompetanse. Den neste måneden vil vi derfor fortsette å ha fokus på hvordan man kan være en god venn.
1 - 3 åringene skal bli kjent med eventyret " De tre bukkene bruse".  I tillegg skal vi ha tema våren, og vi satser på at vi snart få se noen skikkelige vårtegn. 
ABC - gjengen starter med svømming 9. april. I uke 20 skal vi ha ABC - uke sammen med de andre på huset. 
ABC - gjengen skal starte med lego education. Det er et opplegg som vi skal bruke hver onsdag i månedene fremover. Barna får forskjellige oppgaver som de skal samarbeide om. Det gir også innsikt i teknologi, kreativitet og problemløsning. 
Det blir dugnad for foreldre på Cornerflagger og 16.m 27. april og 5.mai. Mer info kommer.
Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe. Hvis det er vanskelig i bringe og hente situasjonen, er det bare å ta en telefon. 
Hilsen
Marius, Inger Lise, Sheyda, Denait og Tone Merete.