fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget juni 2021

image

Månedsbrev cornerflagget juni 2021

  • 31-05-2021

Hei alle sammen!
Endelig juni og sommeren står for tur. Ingen tvil om at sommeren er rett rundt hjørnet med disse solskinnsdagene vi har hatt de siste dagene. Barna er helt i ekstase over at de kan gå ut uten jakke og kun i shorts/kjole.

Vi har hatt en veldig fin mai måned på cornerflagget. Begynnelsen av måneden hadde vi fokus på 17. mai. Hvorfor vi feirer nasjonaldagen, det norske flagget/hvilke farger det har, øvd på 17.mai sanger og gå i tog. De eldste barna har blitt godt kjent med boken «Karsten og Petra feirer 17.mai». Vi hadde en super 17. mai feiring og aktivitetsdag med mange kjekke aktiviteter. Høydepunktet var pølser og is. Slutten av måneden har vi hatt fokus på vår/sommer og natur som tema. Vi har vært på insektjakt i barnehagen og undret oss i naturen på tur, alt fra ulike blomster/planter, insekter og fugler. Dette skal vi fortsette med som tema i juni.
ABC-gjengen storkoste seg med abc-uke i uke 20. Tur til Dalsnuten, eksperimenter og kosekveld i barnehagen med pizza og snop. Det var utrolig gøy at barna lekte så godt på tvers av avdelingene gjennom denne uken og dannet nye vennskap. Har vært mye snakk om disse nye lekekameratene i etterkant av abc-uken. Det er ikke lenge til ABC-gjengen slutter i barnehagen. For en fantastisk gjeng de er som vi kommer til å savne veldig. Vi takker for samarbeidet gjennom disse fine årene. Ønsker de/dere masse lykke til med skolestart.
Jasmin kommer tilbake igjen på Cornerflagget 01.06.21 og vi gleder oss veldig til å se henne igjen! 


I sommer skal vi samarbeide med Målgården. Det vil være personal fra avdelingen gjennom hele sommeren.

Uke 26: Sang og ringleker - show


Uke 27: Idrett
Uke 28: Sjørøver
Uke 29: Forsker
Uke 30: Natur og tur
Uke 31: Vann
Praktisk informasjon

9. juni sommertur for hele barnehagen. Barna trenger sekk med drikke og noe godt.

Nå som temperaturen stiger trenger barna mer vår/sommerklær til skift i barnehagen og tynn vognpose til vognen.  

Vi minner om å smøre barna med solkrem før de kommer i barnehagen, og at alle tar med egen solkrem (merket med navn) til å ha i barnehagen.
Vi vil takke for samarbeidet dette barnehageåret og ønsker dere alle en fin sommerferie!

Hilsen Inger Lise, Sheyda, Marius, Tone Merete og Denait