fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev tverrliggeren, November

image

Månedsbrev tverrliggeren, November

  • 31-10-2021

Hei alle sammen!


Nå er barnehageåret godt i gang, og faste aktiviteter og rutiner begynner å sitte hos de fleste. Vi jobber aktivt for å ha en ro i hverdagen og opprettholde gode lekegrupper på avdelingen. Vi opplever ofte at det blir mye tull og at barna mister litt fokus i garderoben i hente/bringesituasjon. Med tanke på dette ønsker vi at også dere foreldre tenker på dette slik at vi klarer å ivareta roen og den gode leken på avdelingen. 
Vi har hatt en fin start på høsten med ulike aktiviteter både inne og ute, det er kjekt å komme skikkelig i gang med faste aktiviteter. Det å få komme opp på stadion å få være med på baking, matlaging, dansing, hinderløype og lek med fallskjermen har vært stor stas for flere av barna. Vi har jobbet med temaet vårt og kommer til å fortsette med dette i november. Vi har også fått øvd mye på bliME-dansen, noe som barna synes er veldig kjekt. De har blitt veldig flinke og vi fortsetter å øve på denne frem til 19.november.


Praktisk informasjon
- I uke 46 kommer det en elev fra Jåttå vgs. som skal være i praksis hos oss i 3 uker.
- Brukeundersøkelsen blir sendt ut 1.november, og vi håper på høy svarprosent. Det blir en premie til den som får flest til å svare.
- Minner om planleggingsdag fredag 12.november. 


Hilsen Ragny, Isabel, Kristine, Birna og Frida