fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra cornerflagget januar 2020

image

Månedsbrev fra cornerflagget januar 2020

  • 02-01-2020

Godt nyttår alle sammen!

Desember var en fin måned i barnehagen. Barna synes det er stas å få lage julegaver til dere. Det er vi voksne som har bestemt hva som blir årets julegave, men det er barna som selv bestemmer hvordan gaven skal se ut. De får velge farge, hvor mye de vil male og hvem de skal gi gaven til. De er veldig stolte over det de har laget. De har også laget julekort, julepose og noen har laget julepynt. 

Vi har kost oss med å lage og smake på julekaker. Vi har lest om snekker Andersen og julenissen, sunget julesanger og trukket kalender. Rampenissen Harry var innom avdelingen og gjorde rampestreker til barnas store begeistring. Nissefesten var en stor suksess, og nissen kom på besøk med gaver i år også. Vil takke for godt oppmøte på Luciafrokosten, det var en koselig morgen. Barna var så flinke til å synge. ABC-barna var flinke og ikke minst stolte som gikk først i toget og danset for alle. 

I januar skal vi lese to bøker på avdelingen. 1 - 2 åringene skal ha " Ludde vasker klær". Den handler om bamsen Ludde som skal vaske forskjellige klær og hva som skjer underveis. En enkel og morsom bok for de yngste.
3 - 5 åringene skal lese boken " Lillesøster på skitur". Den handler om lillesøster som har fått nye ski til jul, og hennes første skitur. 
I tillegg til å bli kjent med nye bøker skal vi ha formingsaktiviteter, og tilbake til faste aktiviteter og rutiner. 

10. januar starter ABC - gjengen på svømming, det vil de gjøre 8 fredager fremover. Husk å pakke med badetøy, håndkle, såpe og badehette. Hvis de ikke har badehette får de det første gang av stavanger svømmeklubb. Husk å merk alt med navn.

Vi håper selvfølgelig at det kommer snø til byen. Da blir det lek i snøen og turer til akebakken.

Vi gleder oss til å starte på et nytt år. Oppfordrer alle til å være rause og gode med hverandre i 2020.

Hilsen 

Inger Lise, Tonje, Sheyda, Tatiana, Fadi og Tone Merete.