fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget februar 2022

image

Månedsbrev cornerflagget februar 2022

  • 31-01-2022

Den første måneden i det nye året er over og vi har hatt en fin måned på cornerflagget. Vi har hatt en mild vintermåned i januar. Heldigvis fikk vi en dag med litt snø og da gikk turen rett til akebakken; store og små storkoste seg med aking.
Vi startet opp med eventyret «Skinnvotten» i januar. Barna har blitt godt kjent med eventyret. De er veldig engasjerte og synes eventyret er veldig spennende. Vi har lest boken, dramatisert eventyret hvor barna også har vært delaktige, hatt formingsaktiviteter; lagt mus, hare, frosk, bjørn, skinnvotten med alle dyrene i, malt en skog og hatt språksamlinger med rimordene i eventyret.
De eldste har lest boken «Gleding» og lært om superkraften gleding som er det motsatte av mobbing. Vi ser at boken har hatt en innvirkning på dem og at barna kommer på denne superkraften i hverdagssituasjoner. Med de yngste øver vi på sosiale ferdighet i hverdagssituasjoner og i lek; som det å dele på leker og være gode med hverandre.
Vi fortsetter med tema «Skinnvotten», skogsdyr og årstiden-vinter i februar.

ABC-gjengen har denne måneden øvd på å spille spill og hatt en del om rimord. De har også startet opp med svømming og synes det er veldig stas. Hele ABC-gjengen i barnehagen er endelig samlet igjen på abc-dagene, kjekt å være sammen på tvers av avdelingene og kunne danne nye vennskap.

Cathe startet å jobbe hos oss i midten av januar og har allerede rukket å bli godt kjent med alle på avdelingen.

Praktisk informasjon
Fredag 4. februar markerer vi samefolkets dag.

Fredag 25. februar er det fargefest i barnehagen.

Husk at Ingen syke skal møte opp i barnehagen.

Vi oppfordrer til maks. 2 foreldre i garderoben, samt rask og effektiv levering/henting. Tusen takk for en super innsats fra dere foreldre, dere har vært utrolig gode - det setter vi pris på.

Bare ta kontakt dersom dere lurer på noe!

Hilsen Cathe, Sheyda, Inger Lise, Tone Merete og Denait