fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Tverrliggeren, april 2022

image

Månedsbrev fra Tverrliggeren, april 2022

  • 31-03-2022





Hei alle sammen. Vi har hatt en fin vårmåned på Tverrliggeren. Vi har vært masse ute i det fine været, barna syns det er gøy når vi kan være ute til de skal hjem. Vi syns det var koselig at så mange hadde anledning til å bli med på «barnehagedagen». Barna hadde øvd masse på sangene de fremførte, og var så stolte over at de fikk det så godt til. Vi har blitt kjent med boken «krokodillen Allan», i tillegg til at vi har hatt sanger, formingsaktiviteter og fakta om andre jungeldyr. 
I april starter vi med boken «Stor kylling», den handler om en kylling som er annerledes enn de andre som bor i hønsegården. Det er vanskelig i begynnelsen, men ender godt til slutt. I uke 14 går vi bort fra de faste aktivitetene og bruker tiden på aktiviteter knyttet til påsken. 
Tirsdag 5. april er det påsketur for hele barnehagen til fritidsgården, da får barna ha med seg noe godt i sekken for eksempel kjeks eller chips og saft eller juice. Ellers griller vi pølser til alle. 
Fredag 8. april inviterer vi dere til påskefrokost kl. 0800. 
Som dere har sett har vi fått ny informasjonsskjerm i garderoben. Vi  vil prøve å få inn mest mulig informasjon der, men må nok ty til lapper i ny og ne så fint hvis dere tar en titt på tavlen i tillegg. 
Vi har og fått opp en plansje der dere kan se hvem som er på jobb på avdelingen fra dag til dag. 
Temperaturen svinger for tiden, så det er fint hvis barna ennå har liggende klær for litt kalde dager ennå. Det er godt med votter når vi har spist ute eller er lenge ute om gangen. 
Hvis dere lurer på noe er det bare å komme og spørre oss
Vi ønsker alle en kjempefin påske.
Hilsen Kristine, Christer, Isabel, Nat, Frida og Ragny