fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården april 2022

image

Månedsbrev Målgården april 2022

  • 31-03-2022

Hei hei. Da var vi klare for en ny vårmåned her på Målgården. Mars måned har vært en fin måned hvor vi virkelig har fått en smak på våren. Vi har endelig kunnet være mer ute og det har vært veldig fint for både små og store. Veldig kjekt å se at så mange kunne være med på Barnehagedagen. Ungene var så gode når de stod der fremme og sang for full hals.
Vi har denne måneden jobbet med eventyret om Geitekillingen som kunne telle til ti. Dette er et kjent eventyr for de fleste, men det å telle er alltid noe barna synes er kjekt. Vi synger sanger om de ulike dyrene som er med, og har hatt formingsaktiviteter hvor vi har laget blant annet geiter.
Vi har også så smått startet med å lage litt påskepynt. De to første ukene i april går vi ut av de faste aktivitetene og skal ha fokus på påskeaktiviteter. Boken vi skal ha denne måneden, "Stor kylling",  handler om en kylling som er annerledes enn de andre som bor på hønsegården. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne historien.
Tirsdag 5.april skal vi gå på en felles påsketur sammen med hele barnehagen. Vi går opp til fritidsgården hvor vi skal grille pølser og kose oss med litt ekstra godt som barna kan ha med seg i sekkene. Barna kan ha med seg f.eks. chips, kjeks, saft eller juice.
Fredag 8.april kan vi endelig invitere dere til å spise påskefrokost med oss på avdelingene. Vi starter kl08.00.
Vi har fått oss en ny informasjonsskjerm i garderoben. Der kommer vi til å ha det meste av informasjon, men fortsatt kommer vi nok til å ha noe lapper på tavlen av og til så fint hvis dere følger litt med der også.
Hvis det er noe dere lurer på må dere bare ta kontakt med oss :)
Ha en fin påskeferie alle sammen :)
Hilsen Tatiana, Hannah, Dominika, Ester og Vigdis