fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget april 2022

image

Månedsbrev fra Cornerflagget april 2022

  • 01-04-2022

Hei!
Nå har våren kommet, og vi har vært mye ute i det flotte været. Barna trives godt ute, og har en variert lek. Sandkassen er en favoritt hos de fleste. Nå for tiden lages det mye "mat" i sandkassen. Kaker og middagsretter pyntes med steiner, gress og pinner.
Geitekillingen som kunne telle til ti er eventyret vi har blitt kjent med denne måneden. Eventyret har fenget barna. De har blitt opptatt av å telle, og vi hører at dette gjenspeiler seg i leken. Vi synger sanger om de ulike dyrene i eventyret og har hatt noen formingsaktiviteter knyttet til temaet.
I uke 14 utgår faste aktiviteter. Denne uken skal vi ha påske som tema. Vi skal lage påskepynt og synge påskesanger. 
Tirsdag 5.april skal hele barnehagen på tur til Fritidsgården. Da kan barna ha med seg noe godt i sekken, som frukt, juice, kjeks eller chips. Vi griller pølser til dem til lunsj.
Fredag 8. april inviterer vi dere foreldre til påskefrokost kl. 08.00.
6. april er det foreldremøte og generalforsamling. Tema er barn og skjermbruk.
Vi ser at en del barn har med seg leker som de legger i hyllene på garderoben. Vi ønsker helst ikke at barn skal ha med seg leker, da det blir så mye mas om lekene i løpet av dagen, og andre barn opplever det også urettferdig. I stedet skal vi ha en lekedag på avdelingen, fredag 22.april . Da kan barnet ha med seg favorittleken sin i barnehagen.
Vi har fått informasjonsskjerm i garderoben. Det meste av informasjonen vil være der, men noen ganger må vi nok også henge opp lapper. Husk også at all informasjon er tilgjengelig på nettsiden vår, Gauselbakken.no.
Ta gjerne kontakt hvis det er noe der lurer på.
Ønsker alle en god påske!
Hilsen
Inger Lise, Sheyda, Cathe, Birna, Denait og Tone Merete.