fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget mai 2022

image

Månedsbrev cornerflagget mai 2022

  • 02-05-2022

Hei alle sammen!


April måned har allerede gitt oss en smakebit på sommeren, for et herlig vær vi har hatt den siste tiden. De siste ukene har vi latt dressene henge og gått ut uten jakke, eller med jakke og sko. Det har vært skikkelig stas for barna.

I april har vi hatt om eventyrene «De tre bukkene bruse» og «Geitekillingen som kunne telle til ti» som tema. Vi har hatt samlingsstunder, sunget sanger, dramatisert ved bruk av konkreter og barna selv har vært med å dramatisere eventyrene. Vi ser at tema gjenspeiler seg i leken og at det går mye i dramatisering av «De tre bukkene bruse» når vi er i barnehagen og ute på tur. Eventyret «Geitekillingen som kunne telle til ti» har gitt en stor interesse for tall og telling, spesielt blant de eldste barna.

Vi hadde en del fokus rundt påske i begynnelsen av måneden. Sunget påskesanger, laget påskepynt og pyntet avdelingen med alt den flotte pynten barna laget. Veldig koselig å endelig kunne samles igjen til påskefrokost i barnehagen, barna syntes det var så stas å ha med dere foreldre.

Lekedagen på avdelingen var en suksess. Barna var så stolte over lekene de hadde med seg og veldig gode på å dele lekene med hverandre.

Tema for mai måned er 17.mai, småkryp og vår. Vi skal ha småkryp bingo, dra på insektjakt og lære litt fakta knyttet til  ulike småkryp. Det går mye i blomsterplukking på tur fortiden, spennende å se alle blomstene som blomstrer og undre oss over endringene i naturen som forekommer på våren. 16. mai blir det feiring av nasjonaldagen sammen med Dronningåsen barnehage som kommer på besøk. Vi skal gå i tog, også blir det feiring med aktiviteter, pølser og is i barnehagen.
Praktisk informasjon
16. mai har vi aktivitetsdag i barnehagen.

Uke 22 blir det foreldresamtaler, det blir hengt opp påmeldingslapp med tidspunkter på avdelingen.

Overnatting for abc-gjengen i barnehagen tirsdag 24. mai, mer info kommer.

Barnehagen er stengt 17, 26 og 27.mai.

Vi minner om å smøre barna med solkrem før dere leverer i barnehagen, og at alle tar med egen solkrem til å ha liggende.
Nå som vi går mot mildere tider er det fint om dere ser gjennom klærne barna har i bhg og bytter ut vintertøyet.

Bare ta kontakt dersom dere lurer på noe!
Hilsen Birna, Cathe, Sheyda, Inger Lise, Tone Merete og Denait