fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra Cornerflagget juni 2022

image

Månedsbrev fra Cornerflagget juni 2022

  • 31-05-2022

Hei!
Her kommer en liten oppsummering av hva har gjort i mai, og informasjon om planer for sommeren.
Første del av mai måned gikk til forberedelser til 17.mai. Vi snakket om hvorfor vi feirer denne dagen, og hva som er spesielt for Norge sin nasjonaldag.
Vi lagte mye pynt slik at barnehagen skulle være fin når vi endelig kunne ha "17. mai-feiring" igjen. Det var en flott feiring; tog med musikkorps, glade barn og kjekt med besøk fra Dronningåsen barnehage. De mest populære lekene var svampekasting og såpebobler. 
Det nærmer seg tiden for når de eldste barna skal slutte i Gauselbakken. Vi hadde en kjekk kveld med overnatting i barnehagen. De synes det var så spennende og kjekt å få være sammen på kvelden. Vi spiste pizza og snop, og hadde utedisco. Det kjekkeste med hele opplevelsen var nok bare å være sammen på kvelden, ordne med soveposer og kosebamser, og ligge å snakke sammen. En koselig avslutting med en flott gjeng. Ønsker de lykke til videre på skolen!
Barna er naturlig nok opptatt av at ting forandrer seg i naturen. Det er alltid spennende å finne insekter og småkryp, og en løvetannblomst gir uendelig mange muligheter til lek. Vi har en barnegruppe som stortrives utendørs i barnehagen, og på tur i skogen. Fremover skal vi jobbe med småkryp som tema. 
De neste dagene, derimot, skal vi bruke til å øve på litt underholdning som vi skal vise på sommerfesten.
I uke 23 skal Tonje som går i 10. klasse være i arbeidspraksis fra onsdag til fredag.
Viktige datoer:
9. juni er det sommerfest for barn og foreldre i barnehagen. Mer info kommer.
21. juni skal vi på sommertur med hele barnehagen. Mer info kommer.
I sommer slår vi sammen avdelingen med Målgården. Det vil være personal fra Cornerflagget tilstede gjennom hele sommeren. Det vil være ulike tema i løpet av sommeren, der vi har opplegg tre dager i uken.
Uke 26: Sang og ringleker
Uke 27: Idrett
uke 28: Sjørøver
Uke 29: Forsker
Uke 30: Natur og tur
Uke 31: Vann
Uke 26 - 28 vil det være innskrenket åpningstid fra 07.30 - 16.30.
Det vil være ungdommer som skal jobbe i barnehagen gjennom hele sommeren. Dette er gjennom prosjektet " Ung i jobb". De vil jobbe 4 timer hver dag. 
Vi ønsker alle en fin sommer.
Hilsen
BIrna, Inger Lise, Sheyda, Denait og Tone Merete.