fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget november 2022

image

Månedsbrev cornerflagget november 2022

  • 01-11-2022

Hei alle sammen!


Oktober er over og nok en ny høstmåned står for tur. Det er spennende med høsten og alle endringene som forekommer rundt denne årstiden. Vi har vært på flere fine turer i nærområdet - med en barnegruppe som trives godt ute på tur. Alle de fargerike høstbladene blir brukt til mangt i leken og småkrypjakt i skogen er en favoritt; alt fra meitemark, edderkopper, maur og snegler. 


Vi har vært på TurboTråkk tur som er et tilbud gjennom den Den Norske Turistforeningen der det legges til rette for en spennende turdag for barnehager. Turen startet i barnehagen hvor det var hengt opp en banner og gikk videre til skogen. I skogen møtte vi på fjellreven Turbo. Turbo hadde med seg turbingo og aktivitetshefte til oss. Etter gjennomført tur fikk alle barna diplom.



I oktober startet vi opp med tema kroppen «sanser og kroppsdeler» Vi har lest ulike faktabøker om kroppen, boken «Sammen om sansene» og fått kjennskap til de ulike kroppsdelene og funksjonene de har. Vi skal fortsette med dette november. 1 - åringene har begynt å vende seg til samlingsstunder og synes det er spennende med sang. «Bjørnen sover» og «Alle barna klapper» har blitt favoritter som de begynner å gjenkjenne.



4 åringene i barnehagen (2018 kullet) har vært veldig fornøyde med dansekurset på Steps Dansestudio. Vi har vært sammen med en utrolig dyktig faglært pedagog innen dans og musikk som dro oss med inn i verdensrommet og på jungeltur gjennom dansen.



ABC-gjengen synes det er veldig stas med abc-dagene på tirsdager og har begynt å bli godt kjent med hverandre, samt å danne vennskap på tvers av avdelingene. De har vært gjennom ulike temaer som; mønster, former, trafikk og vært på flere fine turer sammen i nærområdet.



Praktisk informasjon


Torsdag 3. november er det lanternefest i barnehagen - oppmøte Kl. 17.30 på fritidsgården. Husk å ta med de flotte lyktene som barna har laget med led-lys/lyslenke.



I uke 45 er det foreldresamtaler, det henger påmeldingslapp med tidspunkter i garderoben.



Fredag 11. november er den store Blime - dagen, hele barnehagen danser «Blime dansen» sammen.



18. november er det planleggingsdag og barnehagen er stengt. Vi reiser på studietur til Kristiansand 17. november og skal ha kurs med blant annet Stine Sofie stiftelsen og om tilrettelegging av barns lek.



Fra uke 48 går vi ut av faste aktiviteter og barna trenger ikke å ha med tursekk før i januar igjen.



Vi ser frem til en ny måned og bare ta kontakt dersom det er noe dere lurer på!



Hilsen Birna, Sheyda, Inger Lise, Tone Merete og Denait