fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for Desember, Målgården

image

Månedsbrev for Desember, Målgården

  • 30-11-2022

Ho ho ho!

Tiden flyr og vi er på vei inn i en ny spennende måned.

November var en fin måned med mange spennende aktiviteter. Vi har vært på mange kjekke turer, blant annet arrangerte vi turbotråkk i regi av Turistforeningen, som ga oss banner, turbingo og en liten maskott som vi lette etter i skogen. Uheldigvis var dette midt i den værste regnbygen stavanger har hatt på lenge, så aktiviteten ble ikke helt som planlagt, men barna holdt humøret oppe så godt de kunne og løp glade inn i mål etter vell gjennomført turbotråkk!
Vi har også hatt en vellykket lekedag i november, hvor barna viste stolt frem hva de hadde valgt å ta med. Her ble de oppfordret til å byttelåne lekene i lekegrupper, noe de syntes var veldig stas. 

Årets lanternefest var virkelig vellykket. Barna hadde gledet seg til å bruke lyktene de hadde laget, som lyste så fint opp i gatene på veien ned mot barnehagen. Veldig koselig at så mange kunne komme og ikke minst for deres bidrag til innsamlingaksjonen for fadderbarnet vårt og Stine sofie stiftelsen. 

I desember er fokuset å skape julestemning og glede i fellesskap. Vi har satt av mye tid til gode adventsamlinger om morningen hvor vi skal trekke kalender, tenne lys,  synge julesanger og lese en side i eventyret " 24 dager til jul". I løpet av måneden skal vi også ha noen barneintrevju, som er ment som koselige samtaler med et og et barn hvor vi prater vi om hvordan de har det i barnehagen, her vil de også bli servert saft og pepperkaker.

Barna har mange spennende dager å se frem til i desember, vi er så heldige som har blitt invitert til flere spennende opplegg. 

Viktige datoer/beskjeder:

-  1. og 6. desember: Langåpent for påmeldte
-  8. Desember: Kirkebesøk (3-6 år)
- 13. Desember: Luciafrokost med foreldre, mer info kommer
- 16. Desember: Nissefest for barn og personal i barnehagen
- 20. Desember: Julekonsert i konserthuset (3-6 år)
- 2. Januar: Planleggingsdag, barnehagen stengt. 

Som dere vet har Hannah sagt opp sin stilling i Gauselbakken Barnehagen og jobber hos oss ut desember. 
I januar starter Frida på Målgården, hun har jobbet på Tverrliggeren og har jobbet noen år i barnehagen, noen av barna kjenner henne fra før, men vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne. 

Brukerundersøkelsen kommer 1. desember og er åpen til 20. desember, oppfordrer alle til å svare på denne. Som hvert år, vanker det en liten premie til den avdelingen som får høyest svarprosent. 

I romjulen er åpningstiden innskrenket, da holder vi åpent fra 07.30-16.30. 

Vi takker dere for et godt foreldresamarbeid i 2022, ønsker dere alle en riktig fin førjulstid og en riktig god jul!

Hilsen Vigdis, Dominika, Ester, Tatiana og Hannah :)