fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget januar 2023

image

Månedsbrev cornerflagget januar 2023

  • 02-01-2023

Hei alle sammen og godt nyttår!
 
Håper dere alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring.


Vi har hatt en koselig og fin julemåned på Cornerflagget. Det har vært spennende å trekke kalender og lese «24 dager til jul»; høre om alt det spennende Erlando og Magnuso fant på alle dagene frem mot jul. Vi har hatt juleverksted, laget julegaver og bakt deilige julekaker som vi har kost oss med hele måneden.
 
Det var stas å dra på kirkebesøk i Gauselkirke, julekonsert i Stavanger konserthus og juletur på Fritidsgården. Veldig hyggelig at så mange av dere hadde anledning til å komme på Luciafrokosten og se barna opptre, de var så stolte. Måneden ble avsluttet med nissefest, vi gikk rundt juletreet og sang, og fikk snopeposer av selveste nissen som kom på besøk. De dagene vi hadde med snø ble godt utnyttet ute, fikk også tatt oss en tur til akebakken; barna storkoste seg.
 
Avdelingen har fått inn litt nye leker; dukkeutstyr - vogn, badekar, stelleveske m/bleier og leker, treklosser og madrasser som er blitt nye favoritter.
 
I januar starter Stella Marie på Cornerflagget. Vi ønsker henne velkommen og gleder oss til å bli kjent med henne.
 
Tema som vi skal jobbe med i januar og februar er eventyret «Gutten som hadde vondt» Eventyret handler om en gutt som har vondt overalt i kroppen. Moren til gutten foreslår at han skal ta seg en tur i skogen for å få luft. I skogen møter han en mus, rev, hare og ugle som på ulike måter prøver å hjelpe han. Vi skal også få kjennskap til kroppens skjelett og funksjoner. Uten skjelett hadde kroppen vært helt myk, trenger det blant annet for å gå og stå.
 
Praktisk informasjon
 
·       Abc-gjengen starter med svømmekurs 13. januar.
 
·       Minner om å ta en titt i boksene jevnlig for å se at barna har det de trenger av tøy: skift, varm genser, lue, votter, vintersko og lignende.
 
·       Vi starter opp igjen med faste turdager på torsdager; husk sekk med niste og sitteunderlag. Viktig at alle har med vann og ta gjerne med litt frukt.
 
Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere, bare ta kontakt dersom dere lurer på noe!
 
Hilsen
 
Birna, Inger Lise, Sheyda, Tone Merete og Denait