fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Målgården januar 2023

image

Månedsbrev Målgården januar 2023

  • 02-01-2023

Hei alle sammen og godt nytt år!
Desember var en fin og rolig tid her på Målgården. Vi fikk laget julegaver, bakt gode julekaker og hørt på julefortellinger og synget kjente julesanger. Alltid like spennende å høre hvordan det går med musene i boka "24 dager til jul" og trekke hjerter og henge opp i vinduene. 
Vi har vært på juleopplegg både på fritidsgården og i kirken, luciafrokost og nissefest i barnehagen og juleforestilling i konserthuset. Så var vi så heldige å få snø i desember og det benyttet vi oss flittig av, kjekt å få aket både inne i barnehagen og i den store akebakken ved Gauselskogen.
I desember fikk alle avdelingene penger til å kjøpe inn leker, vi på Målgården kjøpte dukkeutstyr som dukkevogn, tytteflasker, bleier, litt nye klær til dukkene, bæresele og bærestol. Det ble også kjøpt nye treklosse-leker, biler og hjul til å bygge med plus-plus brikkene.
Tema vi skal jobbe med i januar og februar er våre sanser og hva vi har inni kroppen våres. Vi kommer til å bruke en del faktabøker i tillegg til bøkene "Sammen om sanser", "anatomi for småtasser" og "Alle har en bakdel". Barna synes det er spennende å lære om kroppen og vi gleder oss til å gi de mere kjennskap og kunnskap om den fantastiske kroppen våres :)
Som dere vet så starter Frida (voksen) hos oss på Målgården nå i januar, vi ønsker henne velkommen.
Så litt praktisk informasjon:
ABC starter med svømmekurs fredag 13.januar.
Ta en titt i boksene og fyll opp med skiftetøy og varme klær, og alltid lurt å ha liggende vintervotter og lue i hyllene.
Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss.
Hilsen Dominika, Frida, Ester, Tatiana og Vigdis