fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev målgården, februar

Månedsbrev målgården, februar

  • 31-01-2023

Hei alle sammen! 
Nå er årets første måned over og februar står for tur. I Januar har vi fortsatt med tema kroppen, og da med fokus på organer og sanser. Vi har lært masse mye mye nyttig informasjon som vi ikke visste fra før. De yngste har hatt størst fokus på sansene våre og lært hvordan vi bruker de ulike sansene. Med de eldste har vi hatt lærerike faktasamlinger der vi har snakket om hva vi kan fra før, men også lært nye ting. Dette er et tema som fenger barna, og vi merker at de tar til seg det de lærer. Vi fortsetter med dette temaet videre i februar. Vi har vært på mange kjekke turer denne måneden, en av disse gikk til biblioteket med en gruppe. Dette var veldig stas for både de som var med, men også for barna som ble igjen og fikk se alle de kjekke bøkene som ble lånt med. Vi har vært heldige og fått noen dager med snø, noe som ble benyttet til aking, bygging og laging av snøengler. 
I februar står nye spennende ting på programmet, blant annet samefolkets dag, fastelavn og fargefest. På samefolkets dag vil vi lære om samisk kultur og få oppleve litt av den. Vi skal få komme inn i lavvo å høre på joik, kaste lasso og fiske. Vi slår i sammen fastelavn og fargefest til en stor fest der vi kler oss i fine farger og spiser boller i barnehagen. Det er opp til hver enkelt om en vil kle seg i kun en farge, eller slå i sammen mange farger.
Ellers vil vi minne om å alltid lukke igjen porten med kjetting både ved henting og levering. Vi har ingen barn å miste! Det er kun de voksne som skal lukke og åpne porten, da vi ikke ønsker at barna skal lære seg å åpne selv i barnehagens åpningstider. 
Viktige datoer:
6. februar: samefolkets dag
17.februar: fargefest og fastelavn
Hilsen Tatiana, Vigdis, Ester, Dominika og Frida