fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for november 16. meteren

image

Månedsbrev for november 16. meteren

  • 31-10-2023

Hei, alle sammen
Vi startet med eventyret om "de tre bukkene bruse" i oktober. Barna har blitt godt kjent med historien, og viser stor glede og engasjement over eventyret. Vi har jobbet med eventyret gjennom ulike aktiviteter i barnehagehverdagen. Vi har sunget mange sanger om bukkene bruse, geitekillinger og troll. Vi har hatt sporløype, der barna har gått rundt på barnehagens uteområde og funnet ulike poster med spørsmål og bilder, og nå i november skal vi ha en formingsaktivitet der barna skal få lage bukkene bruse. 


Vi vil fremover dele gruppen litt på tirsdager, der 2-åringene går på tur til ulike steder i nærområder. De trenger ikke sekk disse dagene, da det er kortere turer, der vi kommer tilbake til lunsj. 1-åringene blir igjen i barnehagen og har ulike aktiviteter som sang- og ringleker disse dagene.


Torsdag 2. november er det lanternefest i barnehagen. Den startet kl. 17:30. Da skal vi gå i tog fra fritidsgården ned til barnehagen, og det vil bli solgt kunst som barna har laget og lapskaus. Vi vil sende hjem lyktene som barna har laget ut av glassene dere tok med, så kan dere sette lys oppi lyktene, for eksempel: eletrisk telys). Vi gleder oss!


I perioden uke 44-48 vil det være en praksis-elev som heter Iselin. Hun går barn- og ungdoms-linjen på Jåttå videregåendeskole og skal være hos oss på 16 meteren 3 ganger i uken igjennom denne perioden. 


Praktisk informasjon:
Det blir foreldresamtaler i uke 47. Det vil bli hengt opp lapp i garderoben med påmelding før. 
Husk å sjekke at barna har det de skal av klær i boksen, og klær som passer været. Husk å merke klær med barnets navn. 
I uke 48 går vi ut av faste aktiviteter. Det blir en koselig uke der vi begynner å gjøre litt klar til jul med pynting av avdelingen og baking av pepperkaker.


Med beste hilsen Hanne, Grete, Anita, Benedicte, Branca, Mats og Victor