fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Desember

image

Månedsbrev Desember

  • 30-11-2023

Hei alle sammen


Da var høsten forbi, og vi gjør oss klar for desember og vinter. Vi har hatt en fin høst med mye kjekk lek inne og ute, med mange kjekke turer. Det var veldig koselig at det var så mange som kom på Lanternefesten. Det var et kjempefint lystog som gikk ned fra Fritidsgården til barnehagen, tror nok at både barn og voksne koste seg med lapskaus. Barna hadde laget så mye fine kunstverk som ble solgt. Vi samlet inn ca. 10.000 kroner som skal gå til vårt fadderbarn og til leker for venterommet på Legevakten.
Vi har hatt fokus på eventyr i høst, i oktober var det Rødhette og ulven og i november Gullhår og de 3 bjørnene. Barna har kost seg med eventyr, mange leker og dramatiserer disse i lekestund.
Vi har vært mye ute i høst, vi ser at barna liker å gå på turer, i skogen er det alltid fin og fantasifull lek. Vi ser at vi har en fin barnegruppe, de er flinke til å inkludere hverandre i lek.
I desember ønsker vi en koselig og rolig tid på avdelingen våre faste aktiviteter som f.eks turer utgår derfor. Vi skal lage julegaver, pynt og synge julesanger. Vi skal selvfølgelig bake julekaker, vi startet med pepperkaker på onsdag. Hver dag skal vi lese i boken "24 dager til jul" som handler om Magnuso og Erlando, to små mus som gleder seg til jul.
Viktige datoer:
* 5 og 7 des: Langåpen dag for påmeldte
*6 des: Bakedag
*13 des: Luciafrokost, for barn og foreldre
*14 des: 2-4 åringene Juleopplegg Fritidsgården
*14 des: ABC-gjengen til "Appelsinbåten"
* 19 des: Nissefest
*20 des: Julekonsert 3-5 åringene
* 2 jan: Planleggingsdag barnehagen stengt
Brukerundersøkelsen blir sendt ut 1.desember og er åpen til 20 desember. Vi oppfordrer alle til å svare på den, da deres meninger er viktige for oss. Den barnehagen i Stavanger kommune som har best svarprosent blir med i en trekning om besøk av "Bjørnis".
Det går mot kaldere tider, vi ber dere sjekke kassen med klær og hyllene til barna jevnlig. Votter, luer og tykke gensere er noe som bør ligge i hyllene.
I romjulen er åpningstiden innskrenket, vi holder åpen fra 07.30 til 16.30.
Vi vil takke for et godt samarbeid i 2023.
Vi ønsker Dere alle en fredfull julehøytid.
Hilsen
Denait, Inger Lise, Kristine, Laurits, Sheyda og Tone Merete