fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Januar

image

Månedsbrev Januar

  • 01-01-2024

Hei alle sammen og Godt nyttår.
Vi har hatt en fin og rolig desember måned på Cornerflagget. Vi har bakt julekaker og kost oss med å lage julegaver. Vi håper dere ble glade for julegavene barna laget til dere.
Vi har hatt mange fine samlinger, der barna har vært engasjerte og deltakende. Vi hadde adventskalender der barna fikk en pepperkakemann i papp, med fine ord som barna har sagt om hverandre, de eldste fikk også en liten tegning fra et barn. Vi har lest boken "24 dager til jul", den handler om musene Erlando og Magnuso, hva de opplever i disse dagene. Det var så koselig at så mange av dere hadde anledning til å komme på Luciafrokosten. Barna hadde øvd inn sanger, og ABC- gjengen hadde øvd inn dans.
Vi hadde nissefest for hele barnehagen oppe på Fellesrommet, det var mange spente smånisser som lurte på om nissen kom på besøk til de. Barna ble store i øynene da nissen kom på besøk, og hadde med en gave til de. Våre 3-5 åringer var på julekonsert i Stavanger konserthus, der fikk de se "Nøtteknekkeren", alle barn satt helt stille og fulgte med.
Vi har vært så heldige at vi har fått penger av Kirsti i desember, slik at vi kunne kjøpe avdelingen litt nye leker. Barna var med på å bestemme hva vi skulle kjøpe. Vi har kjøpt alt fra stor dukkevogn, Playmobilsett til kjekke puslespill.
Vi har hatt en kjekk desember, men nå i januar skal vi tilbake til våre faste aktiviteter. Vi starter opp med faste aktiviteter på onsdag 3 januar.
Vi skal ha eventyret om "De 3 bukkene Bruse"  som hovedtema i januar og  "skinnvotten" ifebruar. Tirsdag 2. januar er det planleggingsdag, da er barnehagen stengt. Fredag 5. januar skal ABC-gjengen på svømmekurs.
Vi minner dere på at vi torsdag 4. januar har vi turdag, husk å ta med tursekk med mat og vannflaske.
Hvis det er noe dere lurer på, kontakt oss gjerne, ellers finner dere mye informasjon på nettsiden eller på tavle i garderoben.
Husk å sjekke at ditt barn har nok varmt tøy og  skiftetøy på plassen sin.
Hilsen
Denait, Inger Lise, Kristine, Laurits, Marlene, Sheyda og Tone Merete.