fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget mars 2024

image

Månedsbrev cornerflagget mars 2024

  • 29-02-2024

Hei alle sammen! 


Nå går vinteren mot slutten og våren står for tur. Vi var så heldige å få mye snø i februar så da ble det flere turer i akebakken, vi lagte mange snømenn og flere av barna var med på å lage «verdens største snøball». Den store snøballen ble stående ute i flere dager – når den milde temperaturen kom smeltet den sakte men sikkert vekk. Barna syntes det var spennende å følge med på prosessen for hver dag. Ute på tur har vi nå begynt å høre fuglekvitter og observert snøklokker som har begynt å blomster, noe som virkelig betyr at våren er rett rundt hjørnet. Barna gleder seg til insektene kommer mer frem og vi kan dra på insektjakt igjen.
I februar har vi hatt eventyret «Skinnvotten» som tema. Barna synes eventyret er veldig spennende og har blitt godt kjent med alle de syv dyrene som flytter inn i votten for å søke ly; Pilemus Silkehår, Friskefrosk Langelår, Haremann Hoppsadans, Revemor Silkesvans, Ulven aldri Mett, Villsvinet Trynebrett og Bamsefar Labbdiger. Vi skal fortsette med dette i mars også.

I forbindelse med påsken skal vi bli kjent med eventyret «Haren og skilpadden» som handler om den raske, innbilske haren som blir utfordret til kappløp av den langsomme, men iherdige skilpadden. Vi skal så karse, har formingsaktiviteter, synge sanger, være med på påskerebus og dra påsketur med hele barnehagen på fritidsgården.

Praktisk informasjon

Uke 12 og 13 går vi ut av enkelte faste aktiviteter og har fokus på påsken.
20. mars drar hele barnehagen på påsketur til fritidsgården. Vi griller pølser og barna kan ha med seg saft, litt kjeks eller chips i sekken. Mer info kommer når det nærmer seg. 
22. mars inviterer vi foreldre til påskefrokost i barnehagen.
25 - 27. mars er det innskrenket åpningstider (mandag 25. mars, tirsdag 26. mars åpner bhg 07.30 og onsdag 27. mars er bhg åpen fra 07.30 – 12.00).
Minner om å holde orden og følge med i hyller/bokser for å se om barna har det de trenger av skift/tøy.   


Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på!


Hilsen Marlene, Kristine, Sheyda, Laurits, Inger Lise, Tone Merete og Denait