fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev cornerflagget april 2024

image

Månedsbrev cornerflagget april 2024

  • 01-04-2024

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske!

Vi har hatt en innholdsrik mars måned på cornerflagget. På den store barnehagedagen ble både små og store overrasket med show fra flaks sjongeleringgruppe; stas med alle de tøffe triksene de viste frem, det gjentakende ordet fra barna under hele showet var «wow». 2 - 4 åringene var så heldige og fikk være med på påskerebus på fritidsgården, rebusen ledet oss til påskeeggjakt - men høydepunktet var at vi fikk se de små kyllingene som nylig hadde klekket ut av eggene.

I forbindelse med påsken har vi blitt kjent med eventyret «Haren og skilpadden». De eldste barna har reflektert mye rundt eventyret; den raske innbilske haren som blir utfordret til kappløp mot den langsomme, men iherdige skilpadden. Skilpadden gir seg ikke til tross for forutsetningene, gjennomfører og er den første som passerer målstreken.

Vi har sådd karse, hatt påskeverksted og dratt på påsketur til fritidsgården med hele barnehagen; der hadde vi sang og - ringeleker, dans, ball – lek, så på dyrene og grillet pølser, og snacksen i nistepakkene var så klart det beste; en veldig vellykket tur med fint vær. Påskefrokost sammen med dere foreldre var veldig hyggelig, kjekt at så mange av dere hadde anledning til å komme.

I april skal vi fortsette med tema om eventyret «Skinnvotten» og årstiden - vår.  

Praktisk informasjon:

1. april (2. påskedag) er bhg stengt.

16. april kommer «Rytmiske småfolk» og skal ha forestilling for 2 - 3 åringene.

17. april generalforsamling for foreldre. Mer info kommer.

26. april «Gjenbruks-butikk». Foreldre kan levere inn klær/leker/utstyr som dere ikke har bruk for lenger fra mandag til torsdag uke 17. Fredag kan alle foreldre komme innom for å se om det er noe dere har bruk for/trenger til barna.

1. mai arbeidernes dag er bhg stengt.

Vi ser frem til en ny vårmåned sammen med dere. Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på!

Hilsen Laurits, Sheyda, Inger Lise, Tone Merete og Denait