fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16-Meteren, april-24

image

Månedsbrev fra 16-Meteren, april-24

  • 02-04-2024

Hei
Håper dere alle har hatt en fin påske. 
I mars kom Flaks Sjonglering på overraskelses besøk, kjempe spennende show for store og små. Ukene før påske har vi sådd karse, sunget påskesanger og hatt påske verksted. Kjekt med felles påsketur til Fritidsgården, hvor vi fikk klappe kyllinger. Koselig med frokost besøk av dere foreldre. 


Rutsjebanene ble endelig ferdige, og begge to er flittig i bruk. Vi er mer bevisste på å bruke hele uteområdet, oppe og nede. Vi ser at spesielt de eldste synes det er kjekt å leke oppe, og at de har begynt å leke mer på tvers av avdelinger. De barna som skal bytte avdeling til høsten vil få beskjed via telefon nå i april om hvilke det blir. Vi starter opp med intern tilvenning, hvor vi går på besøk til de ulike avdelingene. Vi har satt opp turer sammen med Målgården nå i april, da deler vi gruppen. 
Vi var på biblioteket i Stavanger med en gruppe i mars, dette skal vi gjøre igjen denne måneden. Veldig kjekt å kjøre buss! Vi forsetter med eventyret om Rødhette og ulven. Det er mye prat om bildene vi har på veggen under måltider. Ett litt skummelt eventyr, men vi ser at det fenger. Småkrypene begynner å komme frem ute, til stor begeistring hos barna. Vi går på innsektsjakt, og lager hus til de i blanke bøtter. Vi har fått nye stor forstørrelsesglass som vi gleder oss til å ta i bruk. 


Viktige datoer:

16 april får vi besøk av Elefantteateret som skal ha samling for oss "Rytmiske småfolk".
17 april er det generalforsamling for dere foreldre, klokkeslett kommer. 
26 april :"Gjenbruks butikken". Dere foreldre kan levere inn klær/leker/utstyr mandag til torsdag i uke 17. Så er det åpen "butikk" fredag. Ta turen innom i forbindelse med henting. SU arrangerer. 
1 mai: Arbeiderenes dag. Barnehagen er da stengt. 


Nå som temperaturen stiger, gå gjennom barnas klær, og bytt ut til lettere sko, lue og dress.  
Da ser vi frem til ny måned, kom til oss om det er noe dere lurer på.
Hilsen Victor, Benedicte, Grete, Anita, Mats, Brancika, Marlene og Hanne.