fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev for 16 meteren september 2024

image

Månedsbrev for 16 meteren september 2024

  • 31-08-2024

Hei, alle sammen. Det nye barnehageåret er for fullt i gang. Nå har Andreas, Viljar, Evelina, Åse, Tiril og Helle begynt på 16. meteren. De har kommet godt inn på avdelingen, og barna som har gått der fra før har tatt godt i mot dem. Tilvenningsperioden kan være en hektisk tid, men det har gått veldig bra.

I september skal vi ha fokus på temaet "vennskap og tilvenning", der vi er opptatt av å sette ord på gode samspillsituasjoner og belyse gode handlinger som å inkludere hverandre i lek.


I uke 37 begynner vi opp igen med faste aktiviter:
På mandager er det morgentrim kl. 08.45, der hele barnehagen samles på "Stadion" (fellesrommet oppe). Vi har også morgentrim på fredager.
På tirsdager har vi ekstra fokus på fysisk aktivitet, og har aktiviteter knyttet til dette som for eksempel dans, sang- og ringleker eller sporløyper.
På onsdager har vi turdag, der vi går på tur til ulike områder i nærområdet. Da tar barna med sekk med matpakke, frukt og drikkeflaske med vann.
På torsdager har 16. meteren Stadion. Annenhver torsdag har vi bakedag på formiddagen, og annenhver torsdag bruker vi Stadion til lek og ulike aktiviteter på ettermiddagen.
På fredager har vi fellessamlign kl. 09.30, der vi også samles på Stadion. Da har vi samling med hele barnehagen, og vi har alt fra sang og discto til dramatisering av eventyr.
Vi har varmmat på tirsdager og fredager. På tirsdag har vi ulike supper til lunsj, og på fredager er det annen type varmmat.

I august begynte Hawa å jobbe på 16. meteren. Barna har tatt henne godt imot, og hun har kommet godt inn på avdelingen. Hun skal være på 16. meteren tirsdager, onsdager og torsdager.

Viktige datoer:
3. og 19. september er det dugnad for Cornerflagget og 16. meteren fra kl. 17-19.30.
I uke 38 skal vi ha nasjonal brannvernuke. Da blir det to brannøvelser. Det kan være skummelt for barna. Så dette er noe vi kommer til å snakke med barna om og forberede dem på i forkant av.
15. september blir det arrangert en "bli-kjent-dag" i regi av samarbeidsutvalget, oppe på Fritidsgården fra kl. 13-15. Det vil bli lagt ut nyhetsbrev på nettsiden om dette.
Tirsdag. 24 september blir det blir det fotografering i barnehagen.


Husk å holde dere oppdatert på informasjon som blir gitt ut. Månedsplanen blir lagt ut på nettsiden til hver måjned. Ellers vil dere finne informasjon på veggen i garderoben og på bildeskjermen. Hvis dere lurer på noe er det bare å komme til oss i personalet.


Hilsen Hanne, Anita, Grete, Benedicte, Hawa og Victor