fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev fra 16. meteren, November-18

image

Månedsbrev fra 16. meteren, November-18

  • 31-10-2018

Hei alle sammen! 

Nå er oktober over, og vi er klare for november! Vi har hatt en fin måned på 16. Meteren, så vi har fått vært masse ute å lekt. Vi ser at barna stortrives ute og på tur, de bruker uteområdet i barnehagen godt! Det er en positiv gjeng som synes det meste er gøy, og ønsker å delta i ulike aktiviteter. Nå som det begynner å bli litt kaldere, er det viktig at barna har gode klær som passer til årstiden.

Vi har kommet godt i gang med tema "Bukkene Bruse", og kunstverket "Høst Tre" av Van Gogh. Vi har vært på tur i skogen hvor vi har plukket blader og tatt med oss tilbake til barnehagen der vi har laget et flott høst tre som henger på veggen inne på avdelingen. Barna har blitt veldig glade i eventyret om de tre bukkene bruse. Dette ser vi ofte i hverdagen! Vi har vært på noen flotte turer i skogen der vi har dramatisert eventyret sammen med barna, og på fritidsgården har vi vært å hilst på de tre bukkene. Noen barn har fått være med å ha fellessamling om eventyret for resten av barnehagen, det var en stolt gjeng! Vi fortsetter med samme tema i november.  

På månedsplanen i november har vi satt opp mål: av- og påkledning. Vi skal ha fokus på at barna skal få god tid til å prøve å kle på seg selv, og av seg selv. Veldig greit hvis dere også prøver å motivere barna til å prøve selv hjemme.  

Martyna skal jobbe på 16. Meteren ut året. 

Torsdag 1 november er det lanternefest i barnehagen, da møtes vi på fritidsgården kl 17:30, og går sammen i lystog ned til barnehagen. Hvor det blir salg av mat, og kunstverk som barna har laget. Pengene går til fadderbarnet vårt, og Stine Sofie stiftelsen.  

I uke 47 blir det foreldresamtaler med Hanne og Fadi. Liste med tider blir hengt opp på tavla når det nærmer seg.  

I uke 48 går vi vekk fra faste aktiviteter, og begynner å forbederede oss litt til jul. Barna trenger ikke da å ha med seg tursekk. 

Vi håper dere tar dere tid til å svare på brukerundersøkelsen. 

Er det noe dere lurer på, ta gjerne kontakt. 

Hilsen Grete, Martyna, Benedicte, Hanne & Fadi.