fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev, februar 2020

image

Månedsbrev, februar 2020

  • 04-02-2020

Hei alle sammen!
Nå står det siste vintermåneden for tur. Vi hadde forventninger at det skulle komme snø i januar og barna har malt flotte bilder med tanker om snøen. Alle var enige om å kalle utstillingen med bilder: "Drømmer om snøen".
I januar startet vi å jobbe med to nye bøker: "Lillesøster på skitur"- med de eldste barna og "Ludde vasker klær"-med de yngste. Begge to bøker har fenget våre barn. I februar vil vi fortsette å jobbe med disse bøkene.
6. februar skal vi markere samefolkets dag i barnehagen. Vi setter opp lavo, prøver å kaste lasso og skal joike. På forhånd skal vi snakke med barna om samene, lage sameflagg og andre ting som representerer samene.
21. februar skal vi ha Fargefest i barnehagen. Da kan barna få kle seg i fargerike klær og vi skal ha fest på fellesrommet. Til lunsj skal vi ha kylling med ris og smoothe til dessert. Til frukt måltidet får vi fastelavnboller med krem. Vi gleder oss!!!
Uke 9 er det vinterferie i Stavanger kommune. Gi beskjed om barnet skal ha fri.
I januar begynte Viktor på Cornerflagget. Han er praksisstudent som blir barnehagelærer. Han er veldig flink og barna liker å leke med han.
"Barnas medvirkning" handler om å la barna få mulighet og lov til å påvirke sin hverdag. Våre barn bestemmer mye i hverdagen. De er med på å påvirke sin hverdagen, de kommer inn på avdelingen og velger det de har lyst til å leke med. Enten er det kjøkkenkroken, bilkroken, dyrene, bord aktiviteter eller lek på lekerommet. . Uteområdet blir også godt utnyttet. Barna vandrer rundt og velger hvor de vil befinne seg og leke: på rutsjebanen, i sjørøverskuta, i sandkassen, eller vil de sykle. Noen ganger bestemmer barna hvor skal vi gå på tur og hva skal vi bake eller hva slags mat skal vi lage.
Vi har mange barn som fyller året i februar. Det betyr mange bursdagsfeiringer på avdelingen og det er jo alltid stas. Ellers vil vi be dere om å huske å merke barnas klær! Da er det mye lettere for oss å holde orden i garderoben, og se til at ikke noe klær forsvinner.
Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.
Hilsen Fadi, Sheyda, Tonje, Inger Lise, Viktor og Tatiana.