fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Månedsbrev Tverrliggeren, Januar

image

Månedsbrev Tverrliggeren, Januar

  • 02-01-2022

Godt nyttår alle sammen! Håper dere har hatt en fin julefeiring og er klare for det nye året. 
Vi har hatt en veldig fin og rolig desembermåned på Tverrliggeren med koselige juleaktiviteter. Vi har hørt på julemusikk, tent lys, laget julepynt og julegaver, hatt julesamlinger og alt som følger julen med. Barna har likt julesamlingene spesielt godt, og har sittet spente og hørt på når vi har lest i adventsboken vår; "24 dager til jul", og det har vært veldig kjekt å få trekke kalenderhjertet. De andre barna får si noe fint til den som trekker hjertet, og dette syns alle barna er veldig kjekt. Til tross for gult nivå har vi fått gjennomført både luciafrokost og nissefest, som var veldig koselig for både barn og personal. Vi var også heldige å få litt snø i desember, noe vi tok god nytte av i barnehagen. Det ble laget snømann og snøengler, og selvfølgelig ble det aking i bakken!
Tema for de to kommende månedene er eventyret om "skinnvotten" og arktiske dyr- pingvin, isbjørn, sel og polarrev. Vi vil ta i bruk konkreter sammen med bøker og bilder under samling, og vi vil også snakke om de ulike dyrene og lære oss enkle fakta som hva det spiser, legger det egg, har det pels eller fjær ol. Det blir formingsaktiviteter og andre aktiviteter knyttet til tema. 
Vi fikk kjøpt inn nye leker til avdelingen i Desember, som falt i smak hos barna. Noe av dette var playmo, enhjøring/ponnier, lekedyr, biler, lego mm. Alltid kjekt med litt nytt!
Vi fortsetter med gult nivå i januar. Dere leverer og henter utenfor avdelingen, åpningstiden er fra 07.30-16.00. Minner om at ingen syke skal møte i barnehagen og ha lav terksel for å holde barna  hjemme. ABC-gjengen kan ikke være sammen hele gruppen på gult nivå, dette blir derfor avdelingsvis.
Hilsen Isabel, Christer, Kristine, Ragny og Frida